- Διαφήμιση -

Αλλαγές στο Κύπελλο Ελλάδας, εκτάκτως για φέτος λόγω πανδημίας και lockdown, προανήγγειλε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Metrosport εξέφρασε ελπίδα να ξεκινήσει τουλάχιστον η Super League 2 έως το τέλος Νοεμβρίου, προκειμένου οι ομάδες αυτής της κατηγορίας να καταφέρουν να ξεκινήσουν στη διοργάνωση του Κυπέλλου, στις 15 Δεκεμβρίου.

- Διαφήμιση -

«Στόχος μας ήταν να δούμε ποιες ομάδες μπορούν να συμμετέχουν. Κατέληξαν οι τρεις πρόεδροι να κάνουν το καλύτερο για να αρχίσει η μια ή και οι δύο από τις άλλες κατηγορίες, δηλαδή η Super League 2 και η Football League. Θα έλεγα να ξεκινήσουμε το Κύπελλο από την τέταρτη φάση και μετά, δηλαδή μόνο με επαγγελματικό ποδόσφαιρο», είπε σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

«Οι ερασιτεχνικές ομάδες, με μεγάλη μου απογοήτευση, δεν είναι δυνατόν να συμμετέχουν. Πότε θα ξεκινήσουν, πότε θα είναι έτοιμες… Θα μπορέσει τουλάχιστον η Super League 2 να ξεκινήσει μέχρι το τέλος του μήνα, ώστε να είναι έτοιμοι γύρω στις 15 Δεκεμβρίου να συμμετέχουν στο Κύπελλο. Ο τελικός θα είναι στις 22 Μαΐου στο ΟΑΚΑ, όπως ήταν», πρόσθεσε ο κ. Γαβριηλίδης.

Newsbeast

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.