- Διαφήμιση -

Ο βοηθός προπονητή του Πρωτέα Καλαμάτας και προπονητής των εφήβων της ομάδας, Δημήτρης Σμυρλής, μίλησε στο SportsPlus για τη διακοπή της αγωνιστικής δράσης.

“Δυστυχώς το κλείσιμο του ερασιτεχνικού αθλητισμού ήταν ένα αναγκαίο κακό καθώς η χώρα βρίσκεται σε δύσκολη θέση απέναντι στον κορονοιο… Όμως όλο αυτό έχει μεγάλες επιπτώσεις σε όλες τις ομάδες καθώς και μεγαλύτερες επιπτώσεις στους μικρούς αθλητές!! 

- Διαφήμιση -

Αρχικά να αναφέρω τις οικονομικές δυσκολίες που έχουν πλέον όλες οι ερασιτεχνικές ομάδες καθώς δεν υπάρχουν έσοδα ούτε από τις ακαδημίες από τις οποίες ζουν οι περισσότερες ομάδες αλλά και θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα με τις χορηγίες διότι δεν υπάρχουν αγώνες για να διαφημιστούν!!! 

Πέρα από αυτά, το σημαντικό για την δικιά μας ομάδα είναι η απραξία των μικρών αθλητών μας οι οποίοι δυστυχώς μένουν πίσω σωματικά και μπασκετικα..Σε περίπτωση που γίνει επανέναρξη των πρωταθλημάτων θα χρειαστεί το λεγοτερο 2-3 εβδομάδες για να προετοιμαστούμε για τους αγώνες!!! 

Η Γ. Γ αθλητισμού θα πρέπει να μεριμνήσει για όλες τις ομάδες του ερασιτεχνικού αθλητισμού βοηθοντας να ξεπεραστούν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν λόγω της πανδημίας!!! Κλείνοντας να πω ότι το πιο σημαντικό είναι η υγεία και όλα τα υπόλοιπα έρχονται δευτέρα!!! υπομονή και θα το ξεπεράσουμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά!!!!”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.