- Διαφήμιση -

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε τις αρνητικές του εμφανίσεις στη Euroleague και με την 4η σερί ήττα του άρχισε να καθιερώνεται στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης.

Μετά τη “βαριά” ήττα και στην Μπασκόνια δε, ο αρχηγός του Τριφυλλιού, Ιωάννης Παπαπέτρου δήλωσε στεναχωρημένος με την εικόνα της ομάδας, υποστηρίζοντας ότι όσα λένε στην προπόνηση δεν γίνονται πράξη στους αγώνες.

- Διαφήμιση -

Οι δηλώσεις του Παπαπέτρου
«Γενικά είμαι άνθρωπος που προτιμώ τις πράξεις από τα λόγια. Αν λέμε κάτι 100 φορές στην προπόνηση και αυτό δεν γίνεται στο παρκέ, τότε υπάρχει πρόβλημα. Γιατί συζητάμε και προετοιμάζουμε κάτι. Η ομάδα πρέπει να ξεκινάει από την άμυνα, αλλά για κάποιο λόγο δεν συμβαίνει. Δεν ξέρω γιατί. Με στενoχωρεί η εικόνα της ομάδας και ως αρχηγός της ομάδας είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω».

Οι δηλώσεις του Βόβορα
«Δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί στην ενέργεια για 40 λεπτά. Η Μπασκόνια βρήκε ρυθμό και ήταν δύσκολο να αμυνθούμε. Στην τρίτη περίοδο παλέψαμε αλλά στην τέταρτη όταν πήραν το προβάδισμα δεν μπορούσαμε να ακολουθήσουμε το παιχνίδι».

Για τις συνεχόμενες ήττες στην Euroleague: «Είναι μια δύσκολη σεζόν. Η απάντηση είναι μία. Να δουλεύεις περισσότερο, να μάχεσαι περισσότερο. Στην Ευρωλίγκα πρέπει να καταλάβουμε πως δεν πρέπει να έχουμε κακές στιγμές για 3-4 λεπτά συνεχόμενα. Αν έχουμε κακές στιγμές η αντίπαλη ομάδα θα πάρει προβάδισμα. Η Μπασκόνια το έκανε στην τέταρτη περίοδο. Πρέπει να έχουμε την ίδια νοοτροπία για 40 λεπτά. Είναι ο μόνος τρόπος να κερδίσουμε και να βάλουμε την πίεση στον αντίπαλο».

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.