- Διαφήμιση -

Ο προπονητής του Ηρακλή Καλαμάτας και εκ των υπευθύνων της ακαδημίας “Tornados” μίλησε στο SportsPlus για τη διακοπή της αγωνιστικής δράσης

“Σε μια περίοδο που όλη η κοινωνία δοκιμάζεται από την πανδημία και τα επακόλουθα αυτής το ποδόσφαιρο , ως κοινωνικό φαινόμενο , δεν θα μπορούσε να ξεφύγει.
Όλος ο χώρος έχει πληγεί και η επόμενη μέρα κυρίως για το ερασιτεχνικό ποδοσφαιρο φαντάζει δυσοίωνη.

- Διαφήμιση -


Για τους παράγοντες αν ήταν δύσκολα τα πράγματα από πριν, πλέον η κατάσταση θα είναι αρκετά χειρότερη. Θεωρώ πως η πολιτεία θα πρέπει να έρθει πολύ πιο κοντά στον αθλητισμό , κυρίως στον ερασιτεχνικό, γιατί μην ξεχνάμε πως η καρδιά του πραγματικά βρίσκεται εκεί. Ο τρόπος θα πρέπει να είναι ρεαλιστικός και άμεσος χωρίς υπεκφυγές και πολιτικά τρικ.


Όσον για τους αθλητές τους ερασιτέχνες είναι ακόμα πιο πολύπλοκο. Τα παιδιά δοκιμάζονται στην πραγματική τους ζωή και ταυτόχρονα θα πρέπει να διαχειριστούν και την άθληση τους.
Προσωπικά θεωρώ πως οι τακτικές των εξ αποστάσεως προπονήσεων για αυτά τα παιδιά είναι άτοπες και μόνο αν κάποιος από αυτούς θελήσει να πραγματοποιήσει στοχευμένη προπόνηση θα πρέπει να καθοδηγείται

.
Το μεγάλο κενό που δημιουργείται είναι στις αναπτυξιακές ηλικίες που εκτός από το αθλητικό κομμάτι χάνεται ή ελαχιστοποιείται η ψυχική και διαδραστική διαδικασία.
Εύχομαι όλη αυτή η περιπέτεια να τελειώσει σύντομα και με τον χρόνο που θα χρειαστεί να ξαναμπούμε στην αθλητική μας καθημερινότητα.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.