- Διαφήμιση -

Παιχνίδι – τελικό δίνει σήμερα η εθνική μας ομάδα απέναντι στη Σλοβενία στο γήπεδο της Ριζούπολης, στις 21.45. Οι παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θέλουν μόνο τη νίκη απέναντι στην ομάδα της Σλοβενίας για να κατακτήσουν την πρώτη θέση του ομίλου.

Η πρώτη θέση φέρνει 3 πράγματα στην Εθνική:

- Διαφήμιση -
  • Άνοδο στη Β’ Κατηγορία του Nations League
  • Καλύτερη κλήρωση για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 με την πολύ πιθανή παραμονή στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας.
  • Δεύτερη ευκαιρία για πρόκριση στο Μουντιάλ του 2022 μέσα από το μονοπάτι των πρώτων των ομίλων του Nations League (αν δεν τα καταφέρουμε από τους ομίλους)

Όλα αυτά τα στοιχεία δείχνουν πόσο σημαντική είναι η σημερινή αναμέτρηση και πόσο επηρεάζει το μέλλον της ομάδας το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα.

Στα της ενδεκάδας, λογικά θα έχουμε δύο αλλαγές με την επιστροφή του Κουρμπέλη αντί του Μπουχαλάκη στον άξονα και το Γιακουμάκη στη θέση του Παυλίδη. Υπάρχει και η περίπτωση να αγωνιστεί και ο Μπουχαλάκης και να πάρει τη θέση του Παυλίδη, με τον Μπακασέτα να πηγαίνει σε θέση σέντερ φορ.

Πιθανή ενδεκάδα: 4-2-3-1:Με Βλαχοδήμο στο τέρμα και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά τους ΜαυρίαΧατζηδιάκοΤζαβέλλα και Τσιμίκα. Στο κέντρο τους Ζέκα και Κουρμπέλη (αντί του Μπουχαλάκη) & τον Φορτούνη, τον Μπακασέτα και τον Λημνιό τριάδα πίσω από τον φορ Γιακουμάκη 

4-3-3 με τον Τάσο Μπακασέτα να αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, τους Κουρμπέλη – Ζέκα – Μπουχαλάκη στον άξονα και μπροστά στην τριάδα μαζί με τον Μπακασέτα να είναι οι Φορτούνης και Λημνιός.

Προσωπικά θα επέλεγα να βάλω τον Κουρμπέλη ως στόπερ δίπλα στον Τζαβέλλα για να έχουμε δύο κεντρικούς αμυντικούς που μπορούν να φτιάξουν παιχνίδι από την άμυνα, τον Παυλίδη αντί του Γιακουμάκη, καθώς είναι πιο ευκίνητος και ανοίγει χώρους για τους συμπαίκτες του και τον Τζόλη αντί του Λημνιού καθώς έχει περισσότερο το γκολ.

Ο προπονητής γνωρίζει καλύτερα όμως και σημασία έχει να πάρει η Εθνική μας ομάδα τη νίκη.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.