- Διαφήμιση -

Ο προπονητής του Γ.Σ. Γαργαλιάνων, Σωτήρης Δημητρόπουλος, μίλησε για τη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

“Με το καθολικό LOCKDOWN φυσικό ήταν και ο αθλητισμός να επηρεαστεί, και να διακοπή στις μικρές κατηγορίες και στις μικρές ηλικίες.Το πρόβλημα είναι πως θα βγούνε με την επανέναρξη τους από αυτή την διακοπή αθλητές και σωματεία.Ο κυνδινος για τραυματισμός είναι μεγάλος,και μιλάμε για αθλητές που παράλληλα δουλεύουν για να επιβιώσουν.

- Διαφήμιση -

Όσον αφορά τα σωματεία θα υπάρξουν και εκεί μεγάλα προβλήματα γιατί οι χορηγοί(επαγγελματίες) πολύ δύσκολα θα σπονσοραρουν ομάδες, μιας και οικονομική κρίση τους έχει φέρει σε δύσκολη κατάσταση.Ελπιζω ότι με το άνοιγμα των σχολείων να λειτουργήσουν τουλάχιστον οι ακαδημίες ώστε να λειτουργήσουν τα σωματεία και να μην μείνουν στην αδράνεια.

Τελος η Γ.Γ. αθλητισμού και η ομοσπονδίες θα πρέπει να στηρίξουν τις ομαδες που προσφέρουν κοινωνικό έργο, έξοδα αγώνων, ιατρών και μετακινήσεων τουλάχιστον για δύο χρόνια θα πρέπει να τα καλύψουν, αλλιώς θα σβήσουν πολλά ερασιτεχνικά σωματεία που ταΐζουν τον ελληνικό αθλητισμό και βγάζουν παίκτες-αθλητές.Υγεια σε όλους με καθαρό μυαλό.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.