- Διαφήμιση -

Ο Γιώργος Αργυρόπουλος είναι προπονητής της Ομόνοιας και πτυχιούχος γυμναστής. Ο ικανότατος τεχνικός μίλησε στο SportsPlus για τη διακοπή της αγωνιστικής δράσης.

“Αυτη την εποχή βιώνουμε ολοι μας ισως τον μεγαλύτερο εφιαλτη που εχει δεχθει η ανθρωπότητα τον τελευταιο αιωνα που διανυουμε.
Δεν θα μπορουσε και ο χωρος του αθλητισμου και κατε επεκταση του ποδοσφαιρου να μεινει εξω απο αυτο.

- Διαφήμιση -

Οπως βλεπουμε μονο ο χωρος του επαγγελματικου ποδοσφαιρου ακομη ειναι σε πληρη δραστηριοτητα αλλα και παλι παρατηρουμε τα πολλα κρουσματα που εχει η καθε ομαδα με αποτελεσμα να μην γινονται οι αγωνες επι ισους ορους

Εμεις απο την πλευρα μας,στην ομαδα μου την ομονοια ,εχουμε δωσει ενα προγραμμα προπονησεων για να κανουν οι αθλητες μας κατα την διαρκεια της καραντινας και αναμενουμε να δουμε εαν και ποτε θα μπορεσουμε να επανελθουμε στις προπονησεις με κανονικες συνθηκες.

Ολο αυτο επηρεάζει πάρα πολύ τους αθλητές κυριως στον ψυχολογικο τους τομεα αλλα ας μην ξεχναμε και τους κινδυνους που ελοχευουν για εναν αθλητη οι συνεχομενες μεταβολες στις προπονησεις και στους αγωνες του.

Κατα την ταπεινή μου γνώμη, θα έπρεπε η πολιτεία να διακόψει για 1 χρονο ολα τα πρωταθλήματα, μέχρι να έρθουμε πάλι στην κανονικοτητα ,να εχουν εμβολιαβολιαστεί υποχρεωτικά όλοι οι αθλητές και όσοι περιβάλλουν τις ομάδες και με αυτό τον τρόπο να διασφαλισθεί η κανονικότητα ενός πρωταθλήματος

Εύχομαι σύντομα να βγούμε από αυτόν τον εφιάλτη και να επιστρέψουμε στα γήπεδα όπου είναι το φυσικό μας περιβάλλον και οχι προπονήσεις μέσω υπολογιστών.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.