- Διαφήμιση -

Τηλεδιάσκεψη μεταξύ του υφυπουργού αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και του Πανελλήνιου συνδέσμου Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα (16/11) με κύριο θέμα συζήτησης τα προβλήματα που έχουν προκληθεί από την πανδημία του κορονοϊού σε Superleague 2 και Football League.

By Clever Advertising
Ο ΠΣΑΠ απεύθυνε σχετικό αίτημα για τηλεδιάσκεψη, το οποίο αποδέχτηκε ο υφυπουργός αθλητισμού, με θέμα συζήτησης τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές της Superleague 2 και της Football League και αυτή αναμένεται να λάβει χώρα την ερχόμενη Δευτέρα (16/11).

- Διαφήμιση -

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ
“Υστερα από τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ εκπροσώπων του Δ.Σ. του ΠΣΑΠ και συναδέλφων μας της Super League 2 και της Football League, αποφασίστηκε να αποσταλεί αίτημα στον κύριο Λευτέρη Αυγενάκη ώστε να πραγματοποιηθεί νέα μεταξύ του Συνδέσμου μας και του Υφυπουργού Αθλητισμού, ώστε να του μεταφερθούν αναλυτικά και διεξοδικά τα μεγάλα προβλήματα που έχουν προκύψει στους ποδοσφαιριστές των δύο κατηγοριών, λόγω της μη έναρξης των πρωταθλημάτων τους.

Η απάντηση του κυρίου Αυγενάκη ήταν καταφατική και τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του ΠΣΑΠ θα πραγματοποιήσει τηλεδιάσκεψη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, με θέμα την κατάσταση που επικρατεί στις δύο κατηγορίες”.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.