- Διαφήμιση -

Ενισχυμένο υγειονομικό πρωτόκολο απέστειλε η Ε.Σ.Α.Π. στον Γενικό Γραμματέα Υγείας Καθηγητή Παναγιώτη Πρεζεράκο σε μία ακόμα μεγάλη προσπάθεια της διοργανώτριας αρχής της Volley League προκειμένου να πείσει τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές της χώρας να ανοίξουν νωρίτερα την δραστηριότητα στην Volley League.
Η ανακοίνωση:

Η ΕΣΑΠ ανακοινώνει πως έστειλε επιστολή προς τον Γενικό Γραμματέα Υγείας Καθηγητή Παναγιώτη Πρεζεράκο με το επικαιροποιημένο υγειονομικό πρωτόκολλο που δεν είναι απλώς εφάμιλλο των υγειονομικών πρωτοκόλλων που ισχύουν στη Σούπερ Λιγκ του ποδοσφαίρου και στη Μπάσκετ Λιγκ του μπάσκετ αλλά περιέχουν και επιπλέον πιστοποιημένους ελέγχους προσαρμοσμένες στις ανάγκες της Volley League.

- Διαφήμιση -

Η επιστολή κοινοποιήθηκε στον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και στον ΓΓΑ Γιώργο Μαυρωτά συνοδευόμενη με το αίτημα για άμεση επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Volley League.

Για όλες τις εξελίξεις αλλά και για το νέο επικαιροποιημένο πρωτόκολλο που αποτελεί συνέχεια των όσων απέστειλε η ΕΣΑΠ στις αρμόδιες αρχές από τις 4 Νοεμβρίου στις 16:00 σήμερα το απόγευμα (10/11/2020) προγραμματίστηκε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ μέσω τηλεδιάσκεψης.

Volleynews

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.