- Διαφήμιση -

Ο Αντώνης Κούτρης αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων Μεσσήνιων τεχνικών με εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες και άφθονο ταλέντο και διάθεση για συνεχή εξέλιξη.

Ο ικανότατος και ταλαντούχος κοουτς απάντησε στις ερωτήσεις μας για διάφορα θέματα. Συγκεκριμένα μας δήλωσε:

- Διαφήμιση -

Για τη θητεία του στο Δίωνα Κυπαρισσίας:

“Στον Διωνα πετυχαμε με τους παικτες μου και την διοίκηση μεσα σε εναμιση χρονο στην ουσια να κερδισουμε δυο ανοδους. Ταυτόχρονα οργανωθηκε η ομάδα σε ολα τα επίπεδα. Πιστεύω μάλιστα ότι θα μείνει για αρκετό καιρό στις ισχυρές της Ενωσης μας.

Οι λογοι του διαζυγίου δεν χρειάζεται ν αναφερθούν.Το καλό ειναι ότι υπάρχει σοβαρή επόμενη μέρα με τις επομενες γενιές να έρχονται απο πίσω με πολύ αξιόλογες προοπτικές.”

Για τη θητεία στην Καλαμάτα B.C. και αν θα άλλαζε κάτι:

“Στην Καλαματα BC δεν θα αλλαζα τίποτα απολύτως και να ξαναβρισκομουν στην ίδια θέση! Η ομάδα ξεκινησε με πολλα προβληματα τραυματισμων στην προετοιμασία και στην ουσία μαζεύτηκε στην δευτερη αγωνιστικη οπότε λογικά χρειαζόταν χρόνο μεσα στο πρωταθλημα για να γινει η ομάδα που ηθελα.

Με δυσκολο προγραμμα στην αρχη και την ομαδα ανετοιμη καναμε 0-5.Εκει λοιπον ή παιρνεις τη στηριξη της διοικησης και προχωρας ή αλλάζει ο προπονητης.Η επιλογη της διοικησης ηταν το δευτερο. Τα υπολοιπα είναι γνωστά.”

Για τα μελλοντικά του σχέδια:

“Προς το παρόν επιμορφώνομαι, παρακολουθώ τις εξελίξεις του αθλήματος και περιμένω μια πρόταση πάντα μέσα στα πλαίσια της Ένωσης μας.

Δεν το κρυβω οτι ειχα ηδη δυο -τρεις κρουσεις αλλα μέχρι εκεί. Θα ήθελα το επόμενο μου βημα να ταιριάζει με την φιλοσοφία μο, να αφορά δηλαδή μια ομάδα φιλόδοξη που ταυτόχρονα όμως να κοιτάζει και την παραγωγη νεων παικτων.

Για το πώς βλέπει την παραμονή Καλαμάτας B.C. και Δίωνα στη Γ’ Εθνική:

“Θα το ηθελα πολύ να μεινουν στην κατηγορία και η BC και ο Διωνας και φυσικά και η τριτη ομάδα της Ένωσης μας οι Δρομείς.

Θεωρω ότι η BC ειναι πολύ κοντά σε αυτο και μάλιστα την θεωρω στις πρωταγωνιστριες ομαδες του ομίλου. Είναι πολύ δυνατη ομαδα, αθλητικη, με μέγεθος και συγκεκριμενες αρχές και καλοδουλεμενη.


Οι Δρομείς είναι κι αυτη σκληρη ομαδα με πλάνο και φοβερή ομοιογένεια θεωρω οτι θα εχει καλυτερη πορεια από περυσι και θα παλεψει την κατηγορία.

Για το Διωνα δεν θα ηθελα να σχολιασω παρα μονο να ευχηθώ να τους παει καλα η χρονιά με πολλαπλα κερδη.

Για τον καλύτερο παίκτη που έχει κοουτσάρει και ποια θεωρείς την καλύτερη δουλειά του:

“Έχω κοουτσάρει πολλούς καλούς παίκτες που τους έχω στην καρδιά μου και πολλές καλές ομάδες που δεν μπορώ να ξεχωρίσω την μια από την άλλη. Ήταν ωραίες χρονιές με πολύ ωραίες παρέες”

Για το ποια ομάδα του αρέσει να παρακολουθεί:

“Η ομάδα που μου αρέσει να βλέπω παρά πολύ τα τελευταία χρόνια ειναι η Ρεάλ καθώς έχει απίστευτο ταλέντο και απίστευτη ομοιογένεια”

Για τις ελληνικές ομάδες στην Ευρωλίγκα φέτος

“Στην Ευρωλιγκα τη φετινή, πιστεύω οτι έχει θέση στην οκτάδα ο Ολυμπιακός. Ο κοουτς Μπαρτζώκας κτίζει μια ομάδα που θα έχει ρυθμο κι ένταση και στις δυο πλευρες του γηπέδου .


Ο Παναθηναϊκός από την άλλη ειναι 300 τοις 100 ομάδα του προπονητή, η οποια θεωρω οτι οσο περναει ο καιρος τοσο πιο δυσκολοκατάβλητη θα είναι κι ελπίζω να είναι η ευχάριστη εκπληξη

Το F4 φέτος θα περιέχει σίγουρα μια-δυο ομάδες εκπληξη και λόγω των πολλων καλων ομαδων και λογω covid.

Για το αν η εθνική Ελλάδος θα επανέλθει σύντομα στις διακρίσεις:

“Η Εθνικη Ελλαδος βρίσκεται εδω και καιρό σε μεταβατικό στάδιο
Θεωρω ότι δύσκολα θα επαναλάβει τις επιτυχίες της προηγουμενης ομάδας.
Σ εκεινη την ομάδα συνυπηρχαν καποια από τα κορυφαια guards της Ευρωπης για εκεινη την περιοδο.”

Για το μεσσηνιακό μπάσκετ: υπάρχει ταλέντο και μπορούμε να έχουμε μια ομάδα στο υψηλότερο επίπεδο;

“Το μεσσηνιακό μπάσκετ εχει πολύ ταλέντο κυριως στις επόμενες γενιές. Υπάρχουν παιδιά απο το 2005 και μετά που θεωρω ότι θα παίξουν σε μεγάλες εθνικες κατηγορίες.

Η Μεσσηνια μπορεί να εχει ομαδες στις εθνικες κατηγορίες ακολουθωντας το μοντέλο του ιστορικου μας Ποσειδώνα δηλαδή με αναπτυξη των ακαδημιων, βάση απο Μεσσήνιους και της παίκτες από την Ένωση μας και δυο τρεις ουσιαστικες μεταγγραφες.


Για την υψηλότερη κατηγορία η’ θα πρέπει να στηριχθεί από ολη την πόλη (βλέπε Μεσολόγγι) ή να βρεθεί ενας ισχυρός χρηματοδότης.”

Για τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνουμε:

“Οσο για την καραντίνα νουμερο 2 που ζουμε τώρα δυο πράγματα έχω να πω
Ακολουθήστε τις εντολές και… κλειστε τις τηλεοράσεις!”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.