Soccer Football - Serie A - Juventus v Sampdoria - Allianz Stadium, Turin, Italy - September 20, 2020. Juventus' Leonardo Bonucci celebrates scoring their second goal with teammates. REUTERS/Massimo Pinca
- Διαφήμιση -

Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ, Ντόρτμουντ-Μπάγερν, Λάτσιο-Γιουβέντους και Άρης-ΑΕΚ με πολλά ειδικά στοιχήματα από το Πάμε Στοίχημα!

Μεγάλα παιχνίδια γίνονται αυτό το σαββατοκύριακο στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Αγγλία θα αναμετρηθούν την Κυριακή, στις 18:30, στοEtihad, οι δύο τελευταίες πρωταθλήτριες, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ. Πρωτοπόρος είναι η κάτοχος του τίτλου Λίβερπουλ με 5 βαθμούς περισσότερους από τη Σίτι. Και οι δύο θα κυνηγήσουν τη νίκη, η Λίβερπουλ για να ξεφύγει στη βαθμολογία και η Μάντσεστερ Σίτι για να μειώσει στους 2 βαθμούς τη διαφορά.

- Διαφήμιση -

Στη Γερμανία, το Σάββατο, στις 19:30, θα γίνει στο Signal Iduna Park το κλασικό ντέρμπι της Ντόρτμουντ με τη Μπάγερν. Οι δύο διεκδικήτριες του τίτλου ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας και όποια κερδίσει θα πάρει το προβάδισμα.

Στην Ιταλία, την Κυριακή, στις 13:30, στο Olimpico θα αναμετρηθούν η Λάτσιο με την πρωταθλήτρια Γιουβέντους. Και οι δύο θέλουν τη νίκη για να μη χάσουν έδαφος. Η Γιουβέντους βρίσκεται στην τρίτη θέση και η Λάτσιο έχει 2 βαθμούς λιγότερους.

Στη Super League, την Κυριακή, στις 19:30, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας και αήττητος Άρης αντιμετωπίζει την ΑΕΚ, η οποία τον ακολουθεί με 3 βαθμούς διαφορά.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.