- Διαφήμιση -

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε (22:00, CosmoteSport 2 newsit.gr) εκτός έδρας τη Ζόρια, για την τρίτη αγωνιστική του Europa League.

Η νίκη είναι μονόδρομος για την Ένωση στην Ουκρανία, αν θέλει να έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα είναι καταδικαστικό για τον Δικέφαλο, ο οποίος έχει δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

- Διαφήμιση -

Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί χωρίς τον Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο της, ο οποίος έμεινε στην Ελλάδα, καθώς ανέβασε πυρετό. Η Ένωση θα παραταχθεί με σύστημα 3-5-2.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τσιντώντας, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα και στα πλάγια τους Βασιλαντωνόπουλο και Ινσούα.

Το δίδυμο στα χαφ θα είναι ο Κρίστιτσιτς και ο Σάχοφ, με τον Μάνταλο σε ελεύθερο ρόλο. Στην επίθεση θα βρίσκονται οι Λιβάγια και ο Ολιβέιρα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Λόπες, Λάτσι, Χνιντ, Γαλανόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Χριστόπουλος και Μαχαίρας.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.