- Διαφήμιση -

Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε η Καλαμάτα 80 η οποία επικράτησε, με 53-47, του Λακωνικού, στην εντός έδρας της 2ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας.

Οι “Λύκοι” μπορεί να μην εντυπωσίασαν και πάλι ωστόσο, όπως και στο ματς της πρεμιέρας, πήραν το επιθυμητό αποτέλεσμα και συνεχίζουν αήττητοι. Στον αντίποδα ο νεανικός Λακωνικός ήταν μαχητικός όμως δείχνει να έχει πολλές αδυναμίες τις οποίες θα πρέπει να εξαφανίσει ή να” μαζέψει” για να ελπίζει στην παραμονή.

- Διαφήμιση -

Επιστρέφοντας στα του αγώνα, η ομάδα του Αλέξη Κορογώνα κατάφερε, με όπλο την άμυνα, να χτίσει από νωρίς μια διαφορά ασφαλείας την οποία και αύξησε με το πέρασμα του χρόνου. Το ροτεισον του τελευταίου δεκαλέπτου έδωσε απλά στους Σπαρτιάτες την ευκαιρία να μειώσουν το σκορ. Είναι πάντως σαφές ότι το Καλαματιανό σωματείο ψάχνεται και θέλει χρόνο για να φτάσει στα επίπεδα που θέλουν οι άνθρωποί του αλλά και που μπορεί βάση ρόστερ.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 53

ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ 47

Διαιτητές Τσιμπούρης, Ξηρόκωστας

Δεκάλεπτα 13-6, 22-12, 40-25, 53-47

Καλαμάτα 80 (Κορογώνας) : Πανταζής 4, Γεωργουλάκος 6, Λιάκας 1, Αλεξανδρόπουλος 10, Χατζής 3(1), Μέντης 2, Κοντόπουλος 3, Μουργής 14(2), Αναστασόπουλος 2, Γιατράκος 8, Σαρρής

Λακωνικός (Σκιαδάς) : Σπύρου 13(3), Ρέμπης, Ευαγγελόπουλος, Ζορμπάνος 2, Χριστοδουλάκος, Ραυτόγιαννης 2, Μετουσι 2, Κωσταπαππάς 16(1), Κορινης 2, Παπαδάκης 6, Κυπραίος 4, Μέντης 2.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.