- Διαφήμιση -

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου

- Διαφήμιση -

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αξιοτιμε κ.Υπουργε του Αθλητισμου και κκ Προεδρε της ΕΟΠΕ και λοιπα μελη της διοικησης της ομοσπονδιας, συναδελφοι των ερασιτεχνικων ομαδων που καθημερινα δινουμε αγωνα ζωης στα γηπεδα ,ακουγοντας τα μετρα που ανακοινωσε η γενικη γραμματεια πολιτικης προστασιας θεωρουμε οτι πρεπει ολοι να συμβαλλουμε στην προσπαθεια που κανει το κρατος μας για την αντιμετωπιση της καταστασης που εχει επιφερει ο covid 19.
Αν και θεωρουμαστε ερασιτεχνικα σωματεια ωστοσο ο τροπος λειτουργιας των εθνικων κατηγοριων γυναικων λειτουργει σε πληρη επαγγελματικα προτυπα πολλες φορες μαλιστα σε ανωτερα επαγγελματικα επιπεδα.
Οι κρικοι της αλυσιδας πουβσυνθετουν αυτο το αποτελεσμα ειναι πολλοι, αθλητες,προπονητες,παραγοντες μαθητωσα νεολαια και οικογενειες.
Ολοι λιγο πολυ βαζουν το δικο τους λιθαρακι με μοναδικο γνωμονα την αναπτυξη του αθλητισμου και φυσικα υγιων προσωπικοτητων και οχι παιδιων αποχαυνωμενων και υποχειρια του πληκτρολογιου.
Για την ψυχικη ευεξια και σωστη αναπτυξη ειναι απαραιτητη η αθλητικη δραση .
Ωφειλουμε ολοι λοιπον να μην επιτρεψουμε να εχουμε μελλοντικα ζητηματα ψυχικης υγειας της νεολαιας μας και ολοι μας να προσπαθησουμε προς την κατευθυνση αυτη.
Πρωτα απο ολα η πολιτεια ,δευτερον εμεις που ασχολουμαστε με τον αθλητισμο.
Μια αναστολη ολων των δραστηριοτητων τωρα θα εχει σημαντικη επιπτωση οικονομικη αλλα και κοινωνικη.
Τηρωντας ολα τα πρωτοκολλα που μας εχετε δωσει και σε συνεργασια με την πολιτεια μπορουμε να καταφερουμε πολλα.
Πλεον ολοι εχουμε στοιχεια απο που προερχονται τα περισσοτερα κρουσματα..Σε καμμια περιπτωση δεν προκυπτει οτι ο αθλητισμος αποτελει χωρο μολυνσης οσο αλλοι χωροι .
Δια τουτο λοιπον θεωρουμε οτι με τα σωστα πρωτοκολλα και με τη συνεργασια ολων μπορουμε να συνεχισουμε στη διεξαγωγη του πρωταθληματος και των αγωνων.
Δε στρουθοκαμηλιζουμε αλλα αντιθετα κοιταμε καταματα το μελλον….
Απολλων Καλαματας
Preleague Γυναικων”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.