Μεσσηνιακός

Μια άκρως επιτυχημένη 2η φάση της Αναπτυξιακής Ημερίδας για την Ακαδημία του διοργάνωσε ο Μεσσηνιακός Γ.Σ. το περασμένο Σάββατο. Ήταν η σειρά των παιδιών Ε’- Στ΄ Δημοτικού και Α΄ Γυμνασίου να αγωνιστούν στο μήκος, το μπαλάκι, τον δρόμο ταχύτητας 60μ και στον δρόμο ημιαντοχής 600μ. Οι προπονητές κατέγραψαν τις επιδόσεις των μικρών παιδιών, ώστε να μπορούν να βλέπουν την εξέλιξη τους, καθώς και ποια από τα παιδιά ξεχωρίζουν. Το ευχάριστο ήταν ότι αρκετά παιδιά έκαναν εκπληκτικές επιδόσεις, γεγονός που επιβεβαιώνει την σωστή προπονητική δουλειά που γίνεται και καταδεικνύει ότι το μέλλον του Μεσσηνιακού Στίβου είναι εδώ. Τα παιδιά με την σειρά τους απέκτησαν αγωνιστικές εμπειρίες που θα αποδειχθούν πολύτιμες για το μέλλον και έδειξαν ότι είναι έτοιμα να στελεχώσουν στο άμεσο μέλλον την προαγωνιστική και αγωνιστική ομάδα του Συλλόγου. Πρωτίστως όμως αυτό που τονίστηκε από τους προπονητές στα παιδιά, ήταν η ενθάρρυνση και η επιβράβευση για την συμμετοχή και τον τερματισμό τους.

Πριν αλλά και καθόλη τη διάρκεια της ημερίδας τηρήθηκαν ευλαβικά όλα τα μέτρα ασφαλείας σύμφωνα με το υψηλό αίσθημα ευθύνης που διακρίνει τον Μεσσηνιακό Γ.Σ., όπως ένας κενός διάδρομος στους δρόμους ταχύτητας σύμφωνα με τους κανόνες της Γ.Γ. Αθλητισμού, απολύμανση των οργάνων που χρησιμοποιούνταν ευρέως, χρήση μάσκας από τους διοργανωτές- προπονητές.

Μεσσηνιακός

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.