- Διαφήμιση -

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

“Με επίσημη ανακοίνωση της η ΕΠΣ Μεσσηνίας την 1/9/2020, μας ενημέρωνε ότι όλα τα σωματεία θα έχουν 2 δωρεάν διαιτησιες, στον πρώτο και στον τελευταίο αγώνα ως γηπεδούχοι. Την πρώτη μας αγωνιστική ως γηπεδούχοι πληρώσαμε κανονικά τους διαιτητές και ενημερωθηκαμε ότι η σειρά μας για δωρεάν διαιτησία θα είναι στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι μας το οποίο ήταν σημερα. Σήμερα, και παρά τις περί του αντίθετου διαβεβαιώσεις, κληθηκαμε να πληρώσουμε κανονικά πάλι τους διαιτητές. Ας μας απαντήσουν η επιτροπή διαιτησιας και η ΕΠΣ Μεσσηνιας τι συμβαίνει και γιατί η… σειρά μας για δωρεάν διαιτησία δεν έχει έρθει ακόμα και πολύ αμφιβάλλουμε αν θα έρθει και πότε, τη στιγμή μάλιστα που άλλες ομάδες έχουν επωφεληθεί οικονομικά από αυτό το μέτρο. Ας σταματήσουν επιτέλους τα δύο μέτρα και δύο σταθμά, ειδικά σε μια δύσκολη χρονιά όπως η φετινή, και οι αρμόδιοι ας αναλάβουν τις ευθύνες τους.

- Διαφήμιση -


Συν τις άλλοις καλούμαστε να πληρώνουμε αόρατους και ανώνυμους παρατηρητες διαιτησιας. Μάλλον είναι και αυτό ένα ακόμα μέτρο οικονομικής ενίσχυσης των σωματείων.


Ακολουθεί η ανακοίνωση όπως ακριβώς αναρτήθηκε στο επίσημο site της ΕΠΣ Μεσσηνιας.

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Μ. σε συνεδρίαση του, την Δευτέρα 31/08/2020 και αφού έλαβε υπόψιν τα προβλήματα που δημιούργησε σε όλα τα αθλητικά σωματεία η πανδημία του covid -19 αποφάσισε να προσφέρει στα όλα τα σωματεία της ΕΠΣΜ για την αγωνιστική περίοδο 2020/2021.:

Α) Δωρεάν διαιτησία σε δυο αγώνες των σωματείων, τον πρώτο και τον τελευταίο της αγωνιστικής περιόδου που θα αγωνίζονται τα σωματεία ως γηπεδούχοι,

και Β) Μείωση 30% στα έξοδα κίνησης των διαιτητών σε όλη την διάρκεια της ποδοσφαιρικης περιόδου.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.