- Διαφήμιση -

Τεράστια εντός έδρας νίκη με σκορ 65-62 επί του φιλόδοξου Αίολου Αγυιάς πέτυχε πριν από λίγο η ομάδα των Δρομέων Τρίπολης εξασφαλίζοντας βαθιές βαθμολογικές ανάσες μετά τις 2 συνεχόμενες ήττες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Γ εθνικής κατηγορίας. Νίκη η οποία πανηγυριστηκε έξαλλα από τους Αρκάδες που έσπευσαν να την αφιερώσουν στον μεγάλο άτυχο της σεζόν Διαμαντή Μπουρή ο οποίος τραυματιστηκε σοβαρά στην αναμέτρηση της πρεμιέρας με τον Εργοτέλη.

Η κατάκτηση της νίκης ήρθε απόλυτα δίκαια για τους παίκτες του κ. Μπαλή που είχαν το πάνω χέρι μέχρι τις αρχές της 4ης περιόδου, με εξαίρεση ένα μικρό διάστημα στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Μολονότι οι Αχαιοϊ βρήκαν τον τρόπο να πάρουν το προβάδισμα (55-60) λίγο πριν την λήξη του αγώνα οι γηπεδούχοι, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον 17χρονο Χατζόπουλο αλλά και τους Καλούλι, Μπαλή, έφεραν τούμπα το ματς και πήραν την υπερπολυτιμη νίκη εκμεταλλευόμενοι και τις κάκιστες επιλογές των έμπειρων φιλοξενούμενων.

- Διαφήμιση -

ΔΡΟΜΕΙΣ 65

ΑΙΟΛΟΣ 62

Δεκάλεπτα 18-12, 31-31, 48-44, 65-62

Δρομείς (Μπαλής) : Χατζόπουλος 22(1), Καλούλι 11(3), Παπαγεωργίου, Πετρόπουλος 2, Μπαλής 14(1), Σινανάι 3(1), Σπυράκος 5(1), Μαντίκος 2, Αγγουράς 6(1), Μιχος

Αίολος : Τουπάτος 7, Βεργανελάκης, Γιαννικόπουλος 7(1), Θανοπουλος 11(1), Αρχιμανδρίτης, Μαναβόπουλος 21(1), Σουλιώτης 14(1), Αγγελακόπουλος 2

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.