- Διαφήμιση -

Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο τέρματα; Ο Ολυμπιακός Ανάληψης έκανε τη μεγάλη ανατροπή και πέρασε νικηφόρα από το “Πέτρος Γεωργανάς” με 2-3.

Το σκορ στο πρώτο ημίχρονο ήταν 2-0 χάρη στα τέρματα των Ηρακλή Καραχάλιου και Γιάννη Καραχάλιου, το δεύτερο με πέναλτι.

- Διαφήμιση -

Οι ερυθρόλευκοι εμφανίστηκαν πολύ καλύτεροι στο δεύτερο μέρος και κατάφεραν να κάνουν την ολική ανατροπή μέσα σε ένα εικοσάλεπτο. Αρχικά ο Θεοδωρακόπουλος μείωσε στο 55′, ο Δημητρίου ισοφάρισε στο 61′ και στο 75′ ο Θεοδοσόπουλος ολοκλήρωσε την ανατροπή, γράφοντας το τελικό 2-3.

ΑΟ Σπερχογείας (Μπουραντώνης): Σταματίου, Μπούνας, Δωδεκάτος (54′ Δημητρίου), Γαβράς, Μπαντάς, Μπαζάνης (77′ Πετράκος), Κ. Μάλαμας (77′ Καλογερόπουλος), Καπινιάρης, Αντωνίου (81′ Τσάκωνας), Ηρ. Καραχάλιος, Ι. Καραχάλιος (77′ Ν. Μάλαμας).

Ολυμπιακός Ανάληψης (Γεωργακλής): Κατσίποδας, Κρεμμύδας, Παυλάκος, Κακογιάννης, Δημητρίου (87′ Χριστόπουλος), Δημητρακόπουλος (57′ Θεοδοσόπουλος), Καλογερόπουλος, Παπαβασιλόπουλος (87′ Σπύρος), Ξυδιάς, Θεοδωρακόπουλος, Κοντομανωλόπουλος (18′ λ.τρ. Τσώνης).

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.