- Διαφήμιση -

Ο Παναγιώτης Σταθόπουλος αποτελεί το βασικό τερματοφύλακα της Αναγέννησης Παραλίας και εκ των κορυφαίων της χθεσινής νίκης απέναντι στον Ηρακλή Καλαμάτας. Η απόκρουση του πέναλτι στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου με το σκορ στο 1-1 ήταν κομβική για την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Ο ικανότατος γκολκίπερ μίλησε στο SportsPlus:

- Διαφήμιση -

“Ήταν μια σπουδαία νίκη αλλά συνεχίζουμε να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αν και είναι αρχή του πρωταθλήματος, η βαθμολογία μας αδικεί φανερά όχι από το αγωνιστικό κομμάτι αλλά από άλλους παράγοντες..

Για το χθεσινό παιχνίδι θέλαμε την νίκη. Έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο και είμαστε δεμένη ομάδα γιατί είμαστε μαζί από πέρυσι που κατακτησαμε το πρωτάθλημα και την άνοδο. Είχαμε αρκετές τελικές, κατοχή μπάλας και δεν κάναμε πολλά λάθη εκτός από τη φάση του γκολ που δεχθήκαμε. Φάνηκε ότι το θέλαμε περισσότερο το παιχνίδι.

Στο 1-1 τα πράγματα μπορεί να άλλαζαν καθώς στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν οι φιλοξενούμενοι με πέναλτι αλλά δεν τα κατάφεραν και αυτό έγινε μεγάλη ώθηση στην ομάδα μου να τελειώσει το παιχνίδι με τον Άρη Ηλιόπουλο.

Συνεχίζουμε κι ετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι στο οποίο θέλουμε καταφέρουμε να είμαστε νικητές απέναντι σε μια καλή ομάδα, τον Πανιώνιο. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα του Ηρακλή Καλαμάτας.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.