- Διαφήμιση -

Ο ΑΟ Κυπαρισσίας έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το πρωτάθλημα έχοντας το απόλυτο των βαθμών και εντυπωσιακές εμφανίσεις. Ο αρχιτέκτονας της ομάδας, Ηλίας Φωτόπουλος, μίλησε στο SportsPlus για το χθεσινό ντέρμπι της Τριφυλίας με τον ΠΑΟ Καλού Νερού καθώς και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

“Ήταν μια δύσκολη και αγχωτική νίκη. Ενώ προηγηθηκαμε νωρίς στο 2ο λεπτο στο 10ο λεπτό χάσαμε πέναλτι και μετά είχαμε και δοκάρι, από το πουθενά και μετά από ένα μεγάλο βολε του αντιπάλου τερματοφύλακα και ολιγωρία της άμυνας μας ο αντίπαλος μας ισοφάρισε.

- Διαφήμιση -

Αυτό μας αγχωσε λίγο και μας αποσυντόνισε με αποτέλεσμα να χάσουμε την ηρεμια και τη συγκέντρωση μας. Ευτυχώς, σχετικά γρήγορα προηγθηκαμε εκ νεου.

Στο ημίχρονο μιλησαμε και ειπαμε να ηρεμησομε και να μπουμε να παιξομε το παιχνιδι που ξερομε και μπορουμε. Βαλαμε και ενα τριτο γκολ σχετικα νωρις στο δευτερο ημιχρονο και μετα διαχειριστηκαμε σχετικα ευκολα το υπολοιπο του παιχνιδιού. Μποορούσαμε να διευρύνουμε και άλλο το σκορ.αλλά δεν τα καταφέραμε.


Συνεχιζομε από σήμερα για το επόμενο εκτός έδρας πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Α.Ε. ΜΑΝΗΣ.Μια δυνατή και.πολύ καλή ομάδα.θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα και θα πάμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.