- Διαφήμιση -

Μόνη πρώτη είναι από σήμερα η Εράνη Φιλιατρών καθώς επικράτησε με 1-0 του αξιόμαχου Α.Ο. Μεθώνης στην έδρα της. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε στο 90ο λεπτό ο Βλαχόπουλος, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Η ομάδα των Φιλιατρών συνεχίζει να εντυπωσιάζει με το εξαιρετικό της ξεκίνημα στη σεζόν και άπαντες στην ομάδα πιστεύουν ολοένα και περισσότερο στη δουλειά που γίνεται, κάτι που πιστοποιείται και από τα δύο τέρματα στο φινάλε των δύο τελευταίων αγώνων με Μάνη και Μεθώνη

- Διαφήμιση -

Εράνη Φιλιατρών (Λυμπερόπουλος): Κουμπαρούλης, Γεωργιόπουλος, Νικολακόπουλος, Γκότσης, Λαμπρόπουλος, Κώτσος, Πέππας, Παπαθεοδώρου, Σπυρόπουλος (57′ Χαραλαμπόπουλος), Α. Χρονόπουλος (53′ Ν. Χρονόπουλος), Βλαχόπουλος (93′ Μητρόπουλος).

ΑΟ Μεθώνης (Κοσσυφολόγος): Μίντζηρας, Ζόμπολος (90′ Τσέλιος), Σταματελόπουλος, Μπούρδος, Κουτίβας, Σαμπάνι, Πεϊδης, Τσατάς, Τομαράς, Παυλόγιαννης, Τσάνε (66′ Παπαδημητρίου).

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.