- Διαφήμιση -

Ένα σπουδαίο τρίποντο πανηγύρισε η ομάδα της Αναγέννησης Παραλίας απέναντι στον Ηρακλή Καλαμάτας με 2-1. Η Μπάρτσα προηγήθηκε στο 31ο λεπτό με κοντινό σουτ του Ηλιόπουλου μετά από εξαιρετική ενέργεια και γύρισμα από δεξιά του Γιάννη Σταθόπουλου.

Ο Σπαντιδέας με εξαιρετική ατομική ενέργεια και όμορφο τελείωμα από αριστερά έφερε το ματς στα ίσα στο 42ο λεπτό.

- Διαφήμιση -

Ο Ηρακλής Καλαμάτας είχε την ευκαιρία να προηγηθεί με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου όταν και κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Κουρούσια. Ο Παναγιώτης Σταθόπουλος “ψάρεψε” το Μάρκο Φιλάι και απέκρουσε στη δεξιά του γωνία κρατώντας το 1-1 στο 47′.

Η Αναγέννηση πατούσε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και πήρε ξανά προβάδισμα στο σκορ χάρη σε ένα τρομερό σουτ του Ηλιόπουλου έξω από την περιοχή που άφησε άγαλμα τον Αλαμάρα στο 63ο λεπτό.

Στο 80ο λεπτό η “Μπάρτσα” έχασε μοναδική ευκαιρία για τρίτο τέρμα με το Γιάννη Σταθόπουλο να αστοχεί από ευνοϊκή θέση μετά από το γύρισμα του Ηλιόπουλου.

Αναγέννηση Παραλίας (Μανιατέας): Σταθόπουλος Π., Ντέρτζια, Κουρούσιας, Γιαννόπουλος, Μέτσο, Ζέππος, Γκούζος, Καρμπαλιώτης (87′ Παυλόπουλος), Σταθόπουλος Ι. (81′ Χαρμπούτ), Νικολακόπουλος (70′ Πάνου), Ηλιόπουλος.

Ηρακλής Καλαμάτας (Γαλανόπουλος): Αλάμαρας, Μπρακούλιας (83′ Φύκουρας), Τσαναλίας, Κουνάδης (73′ Γεωργακόπουλος), Μπαγκλαβάς, Βλαχάκης, Μάρης, Παναγόπουλος (59′ Τσίνα), Σπαντιδέας, Φιλάι, Βαϊτσης

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.