- Διαφήμιση -

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι θα γίνει το μεσημέρι του Σαββάτου στο γήπεδο του Ασπροχώματος. Εκεί ο Απόλλωνας θα υποδεχθεί τον Πανθουριακο, στο παιχνίδι που ξεχωρίζει στην 6η αγωνιστική της Α’ Τοπικής.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την πρώτη απώλεια βαθμών, καθώς έμειναν στο 1-1 με την Ομόνοια αλλά παραμένουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας (μαζί με την Εράνη) με 13 βαθμούς. Στόχος τους δεν είναι άλλος από την άμεση επιστροφή στις νίκες, σε ένα δύσκολο παιχνίδι.

- Διαφήμιση -

Ο Τάκης Σακελλαρόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Κοτσιλιέρη, Παναγάκη και Περιβολάρη.

Στο απέναντι στρατόπεδο, ο Πανθουριακός έρχεται από την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και θέλει να δώσει συνέχεια με ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Αντώνης Μαυρέας μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του και αναμένεται να δώσει βάρος στην αμυντική λειτουργία της ομάδας ώστε να περιορίσει τον πολύ καλό επιθετικά Απόλλωνα.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 15.30 και διαιτητής του θα είναι ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς τους Μπουρίκα Η. και Σωτηρόπουλο.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.