Soccer Football - La Liga Santander - FC Barcelona v Real Madrid - Camp Nou, Barcelona, Spain - October 24, 2020 Real Madrid's Luka Modric celebrates scoring their third goal REUTERS/Albert Gea
- Διαφήμιση -

Η Ρεάλ Μαδρίτης εκμεταλλεύτηκε την ανύπαρκτη άμυνα της Μπαρτσελόνα και πήρε το πρώτο Clasico της σεζόν. Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν πέρασε από τη Βαρκελώνη, επικρατώντας των Καταλανών με 1-3, με τον “Ζιζού” να δίνει απαντήσεις στους επικριτές του.

Οι Ισπανοί είχαν στην πόρτα της εξόδου τον Ζιντάν, αλλά εκείνος φρόντισε να κλείσει… στόματα. Οδήγησε τη Ρεάλ σε θρίαμβο στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα, περνώντας την… κρίση στη μεριά των Καταλανών.

- Διαφήμιση -

Το ανόητο πέναλτι του Λανγκλέ στον Σέρχιο Ράμος που έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στη Ρεάλ (1-2), ήταν αυτό που έκρινε ουσιαστικά το παιχνίδι, με τη Ρεάλ να έχει ευκαιρίες και για περισσότερα γκολ στο φινάλε του αγώνα.

Στους 13 βαθμούς η Ρεάλ Μαδρίτης, στους 7 παρέμεινε η Μπαρτσελόνα!

Ο αγώνας:

Το μεγάλο ντέρμπι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς μόλις στο 5ο λεπτό ο Μπενζεμά πέταξε στον κενό χώρο, ο Βαλβέρδε κινήθηκε ταχύτερα απ΄όλους και νίκησε τον Νέτο, ανοίγοντας το σκορ.

Η χαρά των «μερένγκες», όμως, κράτησε μόλις τρία λεπτά, καθώς στο 8΄ ο Μέσι έβγαλε ωραία μπαλιά στον Ζόρντι Άλμπα, αυτός έκανε το γύρισμα και ο Φατί από κοντά ισοφάρισε και έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία των clasico (17 ημερών και 359 ημερών), ξεπερνώντας τον Ραούλ.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω και εκατέρωθεν ευκαιρίες, με τους Μπενζεμά (άστοχος από πλεονεκτική θέση) και Μέσι (απέκρουσε ο Κουρτουά) να χάνουν τις σπουδαιότερες.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα μπήκε πιο δυνατά, αλλά Φατί και Κουτίνιο έχασαν σημαντικές ευκαιρίες και στο 60΄, σε εκτέλεση κόρνερ του Κρόος, ο Λενγκλέ τράβηξε από τη φανέλα τον Σέρχιο Ράμος.

Ο διαιτητής είδε το βίντεο και καταλόγισε πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε στο 63΄ ο Ράμος και πέτυχε το γκολ που έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στη “βασίλισσα”.

Οι «μπλαουγκράνα» πίεσαν, αλλά δεν δημιούργησαν καθαρή ευκαιρία και ο Μόντριτς σε μία αντεπίθεση «σφράγισε» στο 90΄ τη νίκη της Ρεάλ. Οι Μαδριλένοι είχαν αρκετές ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά, με την άμυνα της Μπαρτσελόνα απλά να μην… υπάρχει.

Οι συνθέσεις:

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Ρόναλντ Κούμαν): Νέτο, Ζόρντι Άλμπα (87΄ Μπρεθγουέιτ), Πικέ, Λενγκλέ, Ντεστ, Κουτίνιο, Ντε Γιονγκ, Μπουσκέτς (82΄ Τρινκάο), Πέδρι (82΄ Γκριεζμάν), Μέσι, Φατί (82΄ Ντεμπελέ)

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Μεντί, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Νάτσο (43΄ Βάθκεθ), Κασεμίρο, Κρόος, Βαλβέρδε (69΄ Μόντριτς), Βινίσιους, Ασένσιο (83΄ Ροντρίγκο), Μπενζεμά

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.