- Διαφήμιση -

Ο Πανθουριακός πέτυχε ένα σπουδαίο διπλό απέναντι στον Απόλλωνα και διπλασίασε τις νίκες του στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι όπως προβλεπόταν με τις απουσίες του Απόλλωνα να αναγκάζουν τον Τάκη Σακελλαρόπουλο να παρατάξει ένα πολύ νεανικό σύνολο.

Ο Απόλλωνας είχε καλύτερη κυκλοφορία μπάλας ενώ ο Πανθουριακός πιο κλασικές ευκαιρίες. Σημείο κλειδί για αυτό ήταν η αλλαγή σχηματισμού από 3-5-2 σε 4-3-3, που έκανε την ομάδα πολύ πιο λειτουργική.

- Διαφήμιση -

Οι γηπεδούχοι φωνάζουν για ένα πέναλτι στο 40ο λεπτό καθώς και για το πέναλτι με το οποίο σκόραρε ο Πανθουριακός στο 88′. Στην πρώτη περίπτωση φαίνεται να έχουν δίκιο, η δεύτερη φάση είναι πολύ δύσκολη και οριακή (τουλάχιστον από τη θέση που βλέπαμε το ματς)

Το φιλμ του αγώνα

9′ Δοκάρι για τον Απόλλωνα σε σουτ του Γιακουμή.

40′ Φωνές για πέναλτι από τον Απόλλωνα σε μια φάση που φαίνεται να υπάρχει χέρι του Γιαννακόπουλου

55′ Τρομερή χαμένη ευκαιρία με το Χαρλέπα να χάνει το τετ α τετ.

72′ Σουτ του Χαρλέπα λίγο άουτ

59′ Απίστευτη χαμένη ευκαιρία για τον Πανθουριακό με το Χαρλέπα να κάνει το γύρισμα και τον Κωνσταντόπουλο να διώχνει πάνω στη γραμμή

88′ Ο Γιώργος Χαρλέπας κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του από το Γιώργο Κυριακόπουλο, σε μια ομολογουμένως δύσκολη φάση.

Ο Κουρούπης το εκτελεί εύστοχα και γράφει το 0-1.

Απόλλων Καλαμάτας (Σακελλαρόπουλος): Κυριακόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Δασκαλάκης, Παχής, Καρύδης, Μούζος(46′ Κουντάνης), Βασιλόπουλος, Ακριστινέι, Γιακουμής, Μανωλόπουλος(65′ Μιχαλόπουλος)

Πανθουριακός (Μαυρέας): Λίβας, Κακαλής(85′ Χαρλέπας Γ.), Καλύβας(52′ Κουρούπης), Οδεμισιωτης, Γιαννακόπουλος, Λιόλιος, Χαρλέπας Αχ., Διαμαντής, Πουλάκος, Μπαλαούρας, Παντσιώτης

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.