- Διαφήμιση -

Ο βασικός τερματοφύλακας του Πάμισου στις δύο πρώτες αγωνιστικές, Γιώργος Οικονομόπουλος, μίλησε στο SportsPlus. Ο 20χρονος γκολκίπερ φισνυειυτη δεύτερη σεζόν του στην ομάδα και έχει ξεκινήσει με πολύ καλές εμφανίσεις τη σεζόν. Αναλυτικά μας δήλωσε:

“Ειχαμε προετοιμαστεί γι’ αυτό το παιχνίδι . Γνωρίζαμε πάνω κάτω πως παίζει ο αντίπαλος βεβαια στο ποδόσφαιρο παντα περιμένεις και το απρόβλεπτο του αντιπαλου. Ακολουθησαμε το πλανο μας βγαλαμε αρκετα πραγματα στο γηπεδο που θελαμε και ευτυχήσαμε να προηγηθουμε στο σκορ και να διαχειριστουμε το υπόλοιπο του αγωνα .

- Διαφήμιση -

Μπορώ να αναφερω κιολας πως η ήττα την προηγουμένη εβδομαδα με τον τροπο που ηρθε δε μας πτόησε αντιθέτως μας πισμωσε και μας εκανε πιο δυνατους .Όσον αφορα τη συνεχεια του πρωταθληματος τιποτα δεν θα ειναι ευκολο καθώς είναι μια κατηγορία απαιτητική αλλα ειμαι αισιόδοξος για την ομαδα μόυ ,τους ανθρώπους που μας στηρίζουν και στον κοσμο μας.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.