- Διαφήμιση -

Στην ισχυροποίηση του τεχνικού επιτελείου, τόσο σε επίπεδο ανδρικού όσο και ακαδημιών, προχώρησε η διοίκηση του Πολύβιου Μεγαλόπολης που ήρθε σε συμφωνία με τον τελειόφοιτο των ΤΕΦΑΑ Σερρών Δημήτρη Γεωργαντά. Ας δούμε το βιογραφικό του νεαρού αλλά υποσχόμενου Μεγαλοπολίτη προπονητή που θα αποτελέσει τον βοηθό του Δημήτρη Θεοδωρόπουλου στην ανδρική ομάδα… 2016 – 2017: Αssistant Coach και υπεύθυνος scouting στο ανδρικό των Ικάρων Σερρών. Άνοδος από την Γ εθνική κατηγορία στην Β εθνική.

2017 – 2018: Assistant Coach και υπεύθυνος scouting στο ανδρικό των Ικάρων Σερρών, Assistant Coach στο εφηβικο τμήμα των Ικάρων Σερρών. Προπονητής στις ακαδημίες των Ικάρων Σερρών. Συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου της 4ης θέσης της Β εθνικής.

- Διαφήμιση -

2018 – 2019: Assistant Coach και υπεύθυνος scouting στο ανδρικό του Γυμναστικού Συλλόγου Σερρών, Assistant Coach στο εφηβικο και παιδικό τμήμα του ΓΣΣ. Προπονητής στην Ακαδημία του ΓΣΣ. Τερματισμός στην 2η θέση της ΕΚΑΣΑΜΑΘ με το ανδρικό τμήμα.

2019 – 2020: Assistant Coach και υπεύθυνος scouting στο ανδρικό του Γυμναστικού Συλλόγου Σερρών, Assistant Coach στο εφηβικό και παιδικό τμήμα του ΓΣΣ. Προπονητής στην Ακαδημία του ΓΣΣ.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.