- Διαφήμιση -

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε την περιπέτεια της Γ εθνικής κατηγορίας η Καλαμάτα BC δείχνοντας ότι η φετινή χρονιά θα είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με τις προηγούμενες. Οι μελανόλευκοι νίκησαν με άνεση, 48-79, τη νεανική ΕΑ Πατρών και άφησαν πολλές υποσχέσεις μοιράζοντας χαμόγελα αισιοδοξίας στους φίλους τους.

Αφού ξεπέρασαν το μουδιασμένο ξεκίνημα (15-6 στο 6′ και 15-15 στο 10′), ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και έστησαν το δικό τους μπασκετικό πάρτι στο κλειστό της ΕΑΠ. Το ημίχρονο τους έφερε μπροστά (27-31) με εξαιρετικούς τους Καλογερόπουλο και Νάκη, η συνέχεια όμως ήταν τουλάχιστον εντυπωσιακή και το σκορ ξέφυγε στους 20 με το τέλος της τρίτης περιόδου (48-79). Το υπόλοιπο του αγώνα είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με τους παίκτες της καλαματιανής ομάδας να δείχνουν για τα καλά τα δόντια τους στέλνοντας μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση.

- Διαφήμιση -

Στους 2 του πρώτου ημιχρόνου πρέπει να προσθέσουμε και τους Μπούσι, Σαλάι, αλλά και Περρωτή, χωρίς όμως να υστερησει κάποιος από τους υπόλοιπους.

ΕΑ ΠΑΤΡΏΝ (Πασχάκης) : Μανωλόπουλος, Βαθιαδης 2, Βαμβουνάκης, Κυριακίδης 8(2), Φωτιάδης, Φραγκισκάτος 5(1), Δώνος 4, Παλαδινός 13(1), Μπονίκος 9(1), Λυμπερέας 7.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νώντας) : Περρωτής 6, Καλογερόπουλος 10(1), Σαλάι 11(2), Μπάκας 4, Μπούσι 18(2), Σκοπέτος 4, Νάκης 21(3), Τσικούρης, Σαραντόπουλος, Πολίτης 3(1), Φραγγέας 2, Πετρίδης.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.