- Διαφήμιση -

Δίκαιη ισοπαλία

Χωρίς γκολ και πολλές φάσεις ήταν το παιχνίδι σήμερα στο γήπεδο Γαργαλιάνων μεταξύ του Τέλλου Άγρα και του Παπαφλέσσας Χώρας. Το ματς ήταν μέτριο στην περισσότερη διάρκεια του, με λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και έτσι κρίνεται δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα. Στο 43′ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι για ανατροπή του Μπάρκα από τον Αλεβίζο.

Ο Τέλλος Άγρας στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα ήταν πιο δραστήριος, είχε μερικές καλές στιγμές με Κουλόπουλο και Σωτηρόπουλο και θα μπορούσε να πετύχει γκολ, με την Χώρα να προσπαθεί αν απειλήσει με δύο μακρινά σουτ του Μπάρκα.

- Διαφήμιση -

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ψηλοπαναγιώτης, με βοηθούς τους Μιχαλόπουλο και Τσίρμπα.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Λαμπίρης, Καραχούντρης, Κάππος, Λάζαρης, Σωτηρόπουλος, Αλεβίζος, Μπολούν, Καυκής (46′ Τηλεμάχου) (84′ Τάρλεφ), Ηλιόπουλος, Γαλάνης, Λακριντής (63′ Κουλόπουλος).

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ: Αλεξανδρόπουλος, Δημόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Ρουσσόπουλος, Ε. Τσέρτος, Γκεβόρι, Α. Τσέρτος, Μπάρκας, Αναστασόπουλος, Μαρκόπουλος (61′ Θ. Τσόπελας) (90′ Κανελλόπουλος), Γρηγορόπουλος.

gargalianoionline

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.