- Διαφήμιση -

Με βασικά χαρακτηριστικά την αισιοδοξία για ιδανική εξέλιξη της σεζόν και την πίστη στις δυνατότητες της ομάδας πραγματοποιήθηκε, νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, σε ξενοδοχείο της πόλης, η εκδήλωση για την παρουσίαση της ομάδας του Δίωνα Κυπαρισσίας που, ως γνωστόν, θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής κατηγορίας. Εκδήλωση η οποία, εκτός της παρουσίασης παικτών, τεχνικού επιτελείου, φανέλας και μπουτίκ, έκρυβε την ιδιαιτερότητα της συμπλήρωσης 35 ετών δράσης του σωματείου της Κυπαρισσίας, με ότι αυτό σημαίνει για τον αθλητισμό της ευρύτερης περιοχής.

Η πρόεδρος του συλλόγου Δήμητρα Μιχαλοπούλου άνοιξε την εκδήλωση με ένα σύντομο καλωσόρισμα και ακολούθησε ο χαιρετισμός από την πλευρά του Δημάρχου Τριφυλίας Γιώργου Λεβεντάκη.

- Διαφήμιση -

Στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Γιαννόπουλος έκανε μια σύντομη αναδρομή στην πορεία του Δίωνα, με το βάρος να πέφτει στην τελευταία 2ετια όπου ο σύλλογος μέτρησε συνεχόμενες ανόδους, φτάνοντας πλέον στα μονοπάτια της Γ εθνικής κατηγορίας και τέλος, ο Γενικός αρχηγός Παναγιώτης Δημητρακάκης παρουσίασε τον προπονητή Γιώργο Γιαννουκάκη και το σύνολο των αθλητών, παλαιών και νεοαποκτηθέντων.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.