- Διαφήμιση -

Ο Γιώργος Καλογερόπουλος ήταν εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού Ανάληψης στην ισοπαλία με τον Πανθουριακό. Κερασάκι στην τούρτα της πολύ καλής του εμφάνισης στο χώρο της μεσαίας γραμμής ήταν το καταπληκτικό σουτ με το οποίο ισοφάρισε σε 2-1.

Ο 22χρονος αμυντικός χαφ που έχει περάσει πάλι από την ομάδα της Ανάληψης πριν δύο χρόνια για έξι μήνες, δήλωσε στο SportsPlus:

- Διαφήμιση -

“Το παιχνίδι της Κυριακης ήταν μια δύσκολη δοκιμασία για την ομάδα μου απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο που ήθελε και αυτός το τρίποντο. Παρόλα αυτά δουλέψαμε σκληρά στις οδηγίες και το πλάνο του προπονητή μας κατά τη διάρκεια της εβδομάδα και καταφέραμε να πάρουμε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Γενικά πιστεύω πως τώρα αρχίζουμε να βρίσκουμε τον ρυθμό μας σαν ομάδα, βλέποντας το κάθε ματς ξεχωριστά και πάντα για την νίκη . Το κλίμα και η πειθαρχία που διακατέχει την ομάδα πιστεύω είναι το κλειδί για μια καλή πορεία μέχρι τέλος του πρωταθλήματος.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.