- Διαφήμιση -

Ο Άρης Ηλιόπουλος ήταν ο σκόρερ του δευτέρου τερμσρος στη νίκη της Αναγέννησης απέναντι στον Ολυμπιακό Καλαμάτας με 3-0. Ο ικανότατος αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός και αρχηγός της ομάδας, δήλωσε στον SportsPlus:

“Ήταν το πρώτο ματς στην έδρα μας και θέλαμε οπωσδήποτε τους 3 βαθμούς καθώς έχουμε δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή του πρωταθλήματος,
Δεν μπήκαμε καλά στα πρώτα 20 λεπτά του παιχνιδιού και αυτό γιατί θέλαμε να πετύχουμε ένα γκολ πριν το ημίχρονο, κάτι που έγινε στο 44′ και αυτό ανάγκασε την αντίπαλη ομάδα να ανοιχτεί και να πετύχουμε και άλλα τέρματα.

- Διαφήμιση -

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού Καλαμάτας για την προσπάθεια τους, έχουν καλό σύνολο και πιστεύω θα καταφέρουν τους στόχους τους .

Τώρα για την συνέχεια του πρωταθλήματος βλέπουμε ότι όλες οι ομάδες είναι κοντά σε δυναμικότητα και θα γίνει ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα.
Για την Ανναγενηση θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια, υπάρχει συμμετοχή, διάθεση και καλό κλίμα στις προπονήσεις και αυτό ειναι αρκετο για επιτευχθούν οι στόχοι.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.