- Διαφήμιση -

Συγκρατημένος και επιφυλακτικός στο α΄ ημίχρονο ο Παναιγιάλειος, έκανε το πρώτο θετικό βήμα στην πρεμιέρα της  Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Καλύτερος από το Διαβολίτσι που ήταν σκληρή και πειθαρχημένη ομάδα με τον έμπειρο προπονητή τους, Αλέξη Μαντζούνη να δίνει συνεχώς εντολές για να προλάβει το κακό.

Γκολ στο 52΄ ο Βασίλης Χριστόπουλος 

Έτσι αποφασισμένος μπήκε στο γήπεδο για το β΄ μέρος ο Παναιγιάλειος, με σιγουριά για τη νίκη, πίεσε ασφυκτικά στο μισό γήπεδο το Διαβολίτσι. Η μια φάση διαδεχόταν την άλλη στα καρέ των φιλοξενούμενων για να έρθει το γκολ στο 52΄.

- Διαφήμιση -

Ο Χριστόπουλος που είχε νωρίτερα επιχειρήσει σουτ εκτός περιοχής λίγο έξω, αυτή τη φορά πέτυχε διάνα. Στην αριστερή γωνία του Δήμα η μπάλα, πέρασε στα δίχτυα παρά την προσπάθεια του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Μεγάλη ευκαιρία και γκολ 2-0 ο Γκάτσης 

Σε μια επικίνδυνη αντεπίθεση από το Διαβολίτσι στο 56΄, ο Παπαδόπουλος απέκρουσε σωτήρια δυο φορές τα σουτ που επιχείρησε ο Κοτσοβός.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Μπούνας με ασίστ βγάζει τετ α τετ τον Γκάτση, που μόνος με τον Δήμα από σιγουριά περισσότερο, στέλνει την μπάλα με κεφαλιά άουτ.

Ο «μελανόλευκος» επιθετικός δικαιώθηκε λίγο αργότερα, όταν ο Μπούνας με φάουλ στο 71΄, τον τροφοδότησε μέσα στην περιοχή κι αυτή τη φορά ο Γκάτσης σημάδεψε σωστά για το 2-0.

Μπήκε στο παιχνίδι το Διαβολίτσι 

Με τον δραστήριο Μουλιάτο, το Διαβολίτσι μείωσε το σκορ 2-1 στο 79΄, έκανε την διαφορά εύθραυτση, έβαλε την ομάδα του στο παιχνίδι.

Οι προσπάθειες για την ισοφάριση έβρισκαν μπροστά τους «μελανόλευκους», που στις καθυστερήσεις έφτασαν πολύ κοντά στο τρίτο γκολ με τον Γκάτση, ο οποίος από πάσα του Μπούνα και πάλι, πλάσαρε πάνω από τον εξερχόμενο Δήμα, αλλά και πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Αθανασόπουλος, Κουραχάνης, Καφεντζής, Μήτσης (89′ Παπασπηλιόπουλος), Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος, Μπούνας, Λιάτος, Σκούτας (61′ Καραμπούλας), Γκάτσης, Χριστόπουλος (78′ Βαλλιάνος).

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Δήμας, Σταματελόπουλος, Φωτόπουλος, Μπαλόπουλος, Τζανετέας, Καλογερόπουλος, Μουλιάτος, Πιτσιλής (77′ Πάγια), Αθανασόπουλος, Γκελγκέρια (72′ Τσεπελέ), Κοτσοβός (80′ Τσουκαλάς).

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.