- Διαφήμιση -

Σε μια όμορφη κίνηση προχώρησε ο Α.Ο Σπερχογείας, ο οποίος λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, για την 4η αγωνιστική στο “Πέτρος Γεωργανάς” κόντρα στην ΑΕ Μάνης, τίμησε για την προσφορά του στον σύλλογο τον άτυχο ποδοσφαιριστή Μανώλη Χαλούλο.

Ο Μανώλης Χαλούλος είναι γηγενής ποδοσφαιριστής που είχε αναδειχθεί από την Σπερχογεία, όμως στάθηκε άτυχος όταν σε τροχαίο την 1η Σεπτεμβρίου του 2007, δυστυχώς δεν ξανά περπάτησε από τότε, μένοντας σε αναπηρικό καροτσάκι.

- Διαφήμιση -

Ο Μανώλης είναι σπουδαίος άνθρωπος, καθώς παρότι η ατυχία του χτύπησε την πόρτα, ο ίδιος είναι μαχητής της ζωής, κάνοντας πολλές δραστηριότητες και είναι γεμάτος ενέργεια, του αξίζουν όλα τα εύσημα που παλεύει αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση, που δείχνει ότι ποτέ δεν πρέπει να τα παρατάς…

Ως αρθρογράφος, φίλος και παλιός συμπαίκτης του Μανώλη αναγνωρίζω όλη αυτή τη μαχητικότητα του κι επίσης πιστεύω πως αυτή η βράβευση του είναι μία αναγνώριση προς τους ανθρώπους που θέλουν και μπορούν…

Συγχαρητήρια και πάλι Μανώλη είσαι ξεχωριστός!!!

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.