- Διαφήμιση -

Το ποδόσφαιρο απέδειξε γιατί είναι ο βασιλιάς των σπορ! Γιατί δημιουργεί τόσο έντονα συναισθήματα που μπορεί να κάνει κάποιους ακόμα και να δακρύζουν από χαρά! Αναφερόμαστε φυσικά στο παιχνίδι της πρεμιέρας του Εθνικού Σκουλικάδου με αντίπαλο τον Πάμισσο Μεσσήνης στο γήπεδο του Μαχαιράδου.

Εκεί όπου η ομάδα του δημιουργού Δημήτρη Νόλη κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω και να κερδίσει το ματς στο 90+ με 2-1, απέναντι σε μια ομάδα με ειδικό βάρος στην φανέλα του Περιφερειακού πρωταθλήματος! Ο Εθνικός έδειξε ότι μπορεί,  αντέχει και έχει βάλει σωστές βάσεις για την δύσκολη συνέχεια.

- Διαφήμιση -

Είναι μια ομάδα που έχει ταυτότητα Δημήτρη Νόλη και αυτή η νίκη είναι μια δικαίωση για την  επιλογή της διοίκηση να κάνει αυτή την σπουδαία μεταγραφή με τον Βορειοελαδίτη στον πάγκο! Ετσι λοιπόν η ομάδα άνοιξε πανιά με ούριο άνεμο και πηγαίνει το επόμενο παιχνίδι με ψυχολογία αλλά και την απαιτουμένη αυτοσυγκέντρωση που χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Το γκολ του Βαρδάκα έστειλε στους επτά ουρανούς όλους τους κυανόλευκους φίλους, οπαδούς, παράγοντες και ποδοσφαιριστές, λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα. Ενεός αγώνα που δεν άρχισε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους γηπεδούχους με τον Φιλόπουλο να εκμεταλλεύεται λάθος της άμυνας και να κάνει το 0-1.

Η ζακυνθινή ομάδα, έβγαλε αντίδραση, είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Δαδάκου στο στο 20΄. Κατάφερε όμως να φέρει το ματς στα ίσια με τον Νικολακόπουλο στο 75΄ και την ώρα που η μπάλα στην κυριολεξία “τσουρούφλιζε” ο Βαρδάκας στο 90+ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για την ομάδα του Εθνικού, αφήνοντας τους Μεσσήνιους στα κρύα του λουτρού!

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ (Νόλης Δ.): Παπαδόπουλος Γ. ,Γιακουμέλος Π., Βαρδάκας, Προκόπης Μ., Κλάδης Α., Περιστέρης, Νικολακόπουλος, Φρέϊτας, Λαδάκος (89′ Κατσικώστας), Μαλισόβας (57′ Πλέσσας Α), Αναστόπουλος

ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ (Καλόμαλος Γ.): Οικονομόπουλος, Βελλής, Ντίσα, Μπούνας, Παπαδόπουλος Δ., Μωράκης, Φιλόπουλος (90′ Αράπι), Γεωργιόπουλος, Αριστομενόπουλος, Σαραντόπουλος (90′ Τσουκλέρης), Λαούρης

ioniansports

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.