- Διαφήμιση -

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, ειδικά για το χρονικό σημείο στο οποίο βρισκόμαστε, η Καλαμάτα 80 επικράτησε με 3-0 σετ του ΑΟ Αιγιαλέων

Οι “Λύκοι” απέδωσαν κατά διαστήματα εξαιρετικό βόλεϊ, με φάσεις βγαλμένες από παραπάνω κατηγορία και έδειξαν επιθετικό πλουραλισμό. Οι δύο μεγάλες μεταγραφές του καλοκαιριού φαίνεται πως ήδη έχουν δέσει με το σύνολο. Ο Νίκος Παλλέντζας τελείωσε σχεδόν όλες τις φάσεις από τη διαγώνιο και κυρίως πολλές από τις λεγόμενες”σκοτωμένες” μπάλες μετά από κακή υποδοχή. Σε αυτές άλλωστε ξεχωρίζει ο πολύ καλός διαγώνιος από τον καλό και νομίζω πως η Καλαμάτα 80 έχει τον καλύτερο της κατηγορίας. Επιπροσθέτως βοήθησε πολύ και στο μπλοκ ενώ αντιθέτως δεν του βγήκαν τα σερβίς.

- Διαφήμιση -

Ο Κώστας Δαλακούρας έκανε τη διαφορά τόσο στην υποδοχή όσο και στην επίθεση, ενώ ως κερασάκι στην τούρτα ήρθαν οι αρκετοί άσσοι και τα πολύ καλά σερβίς του. Η κλάση του φαίνεται σε κάθε του κίνηση και ίσως αποτελεί τον καλύτερο παίκτη στην κατηγορία.

Δε θα πρέπει φυσικά να αμελησουμε τους υπόλοιπους που συνεχίζουν από πέρυσι και αποτελούν ένα βασικό κορμό ικανό για μεγάλα πράγματα. Ο Παναγιώτης Ντάκουρης έχει τη χαρά να διαθέτει δύο ή και παραπάνω ισάξιους παίκτες σε κάθε θέση και μπορεί να προσαρμόζει το σχήμα του ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ματς.

Στην αντίπερα όχθη, κ ΑΟ Αιγιαλέων πάλεψε αλλά ήταν φανερή η διαφορά επιπέδου. Παρόλα αυτά έδειξε ότι θα αποτελέσει σκληρό καρύδι στην Pre League και θα τα δώσει όλα για την παραμονή του. Η εικόνα του στο τέταρτο σετ (παίχτηκε ένα έξτρα), το οποίο και κατέκτησε με 21-25 αποτελεί έναν καλό οδηγό για τη συνέχεια των Αχαιών.

Καλαματα 80 – ΑΟ Αιγιαλέων 3-0 (25-18, 25-18, 25-18)

Για τους “Λύκους” δεν ήταν διαθέσιμοι οι Μπεσής και Μπλάουελ.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.