- Διαφήμιση -

Ενα χορταστικό σε θέαμα και γκολ έγινε το μεσημέρι στον Κάμπο, στο οποίο ΑΕ Αβίας και Ομόνοια μοιράστηκαν βαθμούς, εντυπώσεις αλλά και παράπονα.

Οι γηπεδουχοι με τη λήξη του ημιχρόνου προηγούνταν με 2-0 χάρη στα τέρματα του Γεωργουλέα στο 19 και του Κώστα Κορμπή στο 30′. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την ακύρωση τέρματος του Μπαρσελό στο 25′ ως οφσάιντ.

- Διαφήμιση -

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ομόνοια αντέδρασε και κατάφερε να ανατρέψει το σκορ. Αρχικά μείωσε με απευθείας εκτέλεση του Τζανετάκου στο 60′ και κοντινό σουτ του Μπαρσελό στο 70′, στην επαναφορά από δοκάρι σε σουτ του Τάφα.

Ενδιάμεσα είχε αποβληθεί ο Κώστας Κορμπής με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 63ο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με σέντρα σουτ του Τάφα στο 80′, με την πορεία της μπάλας να ξεγελά το Χριστόπουλο.

Η Αβία παρά το αριθμητικό μειονέκτημα βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και ισοφάρισε με τον Αποστολίδη στο 84′. Μάλιστα πέτυχε και 4ο γκολ δτισ καθυστερήσεις με τον Παπανικολόπουλο αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με τους Μανιάτες να διαμαρτύρονται έντονα.

ΑΕ Αβίας (Πουλής): Χριστόπουλος, Καλογερόπουλος, Αποστολίδης, Λυκουρέζος, Παπανικολόπουλος, Ι. Καρδάσης, Κ. Κορμπής, Ε. Τσουλάκος, Δ. Τσουλάκος (81′ Μπουζαλάς), Α. Κορμπής, Γεωργουλέας (46′ Πολυμενέας).

Ομόνοια (Αργυρόπουλος): Τσούλος, Κοστρίβας, Σταυρόπουλος, Στραβάκος, Ζακόλι, Λότσι (46′ Διονυσόπουλος), Κωστόπουλος, Τάφα, Μπαρσελό (88′ Αβράμης), Τζανετάκος, Μπάλας (58′ Δημητρίου).

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.