- Διαφήμιση -

Μια από τις πιο ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις πραγματοποίησαν οι Δρομείς Τρίπολης, αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Jumpshot.gr, ήρθαν σε πλήρη συμφωνία με τον πολύπειρο Βασίλη Μίχο.

Οι Δρομείς Τρίπολης έκαναν το «κόλπο – γκρόσο» με την απόκτηση του Βασίλη Μίχου, πραγματοποιώντας μια από τις πιο ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις στη Γ’ Εθνική. Ο έμπειρος σέντερ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Αχαγιά ’82, όντας από τους πρωταγωνιστές για την άνοδο στη Β’ εθνική.

- Διαφήμιση -

Μάλιστα, ο Βασίλης Μίχος είναι ο μακροβιότερος παίκτης στη Β’ και στη Γ’ εθνική, αφού συμπληρώνει 23 χρόνια συμμετοχών στις συγκεκριμένες εθνικές κατηγορίες. Μάλιστα κατέχει και το ρεκόρ παρουσιών στη Γ’ εθνική, αφού αγωνίζεται για 20 χρόνια.

Ο Μίχος μετρά πέντε ανόδους στη Β’ Εθνική με Ιωνικό Λαμίας, Προοδευτική, Έσπερο Καλλιθέας, Ένωση Ιλίου και πέρυσι με την Αχαγιά ’82. Συνολικά, έχει περάσει από ΓΣ. Ελασσόνας, Ιωνικό Λαμίας, ΟΑ Χανίων, Δόξα Λευκάδας, Ολυμπιακό Βόλου (3 σεζόν), Έσπερο Καλλιθέας, Ευρώπη 87’ Πευκοχωρίου, Πρωτέα Γρεβενών, Άργος Ορεστικό, Προοδευτική, Παναιτωλικό, Αστέρα Λάρισας, Διόσκουροι Κοζάνης, Ένωση Ιλίου, Ηρόδοτος Ηρακλείου (πρώτος σκόρερ με 19 πόντους μέσο όρο), Αριστοτέλης Φλώρινας, Κεραυνός Αιγίου, Διαγόρας Ρόδου και Αχαγιά ’82.

Έτσι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Jumpshot.gr, ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής έχει υπογράψει ήδη το συμβόλαιο του με τους Δρομείς Τρίπολης και το μόνο που απομένει είναι η τυπική επίσημη ανακοίνωση.

Jumpshot.gr

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.