- Διαφήμιση -

Εχθές το απόγευμα πραγματοποιήθηκε αγιασμός και στην συνέχεια τραπέζι, για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας, στην πλατεία του χωριού μας. Σύσσωμο παρευρέθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και ο προπονητής με τους ποδοσφαιριστές.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους:
ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Κος Στάθης Αναστασόπουλος,
ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Μεσσηνίας Κος Παναγιώτης Τζαβάρας,
ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Κος Ηλίας Αλεξανδρόπουλος,
ο Πρόεδρος της τοπικής μας κοινότητας Κος Σπύρος Μαρούλης και μέλη του συμβουλίου,
ο Πρόεδρος του συλλόγου Φιλλίπων Πελοποννήσου με έδρα το Πλατύ Κος Μιχάλης Ταχταμπάς
και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού μας συλλόγου Κα Ευγενία Τσιλίκου.
Ο Περιφερειάρχης Κος Παναγιώτης Νίκας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω επιβαρυμένου προγράμματος και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Πρόεδρος μαζί του τον Διαβεβαίωσε πως το έργο της Ανακατασκευής του γηπέδου μας θα Υλοποιηθεί Σύντομα!!!
Επίσης ο μεγάλος ευεργέτης του χωριού μας Κος Γιώργος Μαντζής έστειλε μήνυμα, καθώς δεν μπόρεσε να παρευρεθεί, μέσω του προέδρου της κοινότητάς μας με ευχές για καλή σεζόν με υγεία και ότι είναι μαζί μας σε ότι και αν χρειαστούμε!!!
Όλοι ευχήθηκαν στο σύλλογό μας να έχει μια καλή σεζόν με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας εκτός από τις ευχές στις δηλώσεις του ανέφερε πως η ομάδα μας πολύ γρήγορα θα μπορεί να παίζει στο “Σπίτι της”, στο δικό μας ανακαινισμένο γήπεδο!!!
Τιμώμενο πρόσωπο της χθεσινής εκδήλωσης ήταν ο Κωνσταντίνος Χρ. Τρυγωνόπουλος, όπου το Δ.Σ. με ομόφωνη απόφασή του τον Ανακήρυξε σε “ΕΠΙΤΙΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟ” για την πολυετή προσφορά του στον σύλλογό μας και ο Πρόεδρος της ομάδας μας του απένειμε τιμητική πλακέτα.
Στόχος του νέου Δ.Σ. είναι στο μέλλον να τιμηθούν και άλλοι τέτοιοι άνθρωποι ως μια ελάχιστη αναγνώριση για την προσφορά τους.
Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες του Νομού Μεσσηνίας, στον Πρόεδρο και τα μέλη της ΕΠΣ, Διαιτητές, Παράγοντες ομάδων, Προπονητές και ποδοσφαιριστές, καλή σεζόν με υγεία και καλή δύναμη.
***Με νεότερες αναρτήσεις μας θα ανέβουν βίντεο με τις δηλώσεις της εκδήλωσης.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.