- Διαφήμιση -

Αποδίδοντας ωραίο ποδόσφαιρο, η Εράνη Φιλιατρών πέρασε με το ευρύ 1-5 από το Πεταλίδι, απέναντι στον τοπικό Απόλλωνα.

Το 0-1 έκανε στο 20′ ο Λαμπρόπουλος με προβολή και 10 λεπτά αργότερα ο Παπαθεοδώρου διπλασίασε το προβάδισμα των φιλοξενούμενων.

- Διαφήμιση -

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 58 με το Γιάννη Λαμπρόπουλο αλλά η απάντηση των Φιλιατρινών ήταν άμεση με τον Σπυρόπουλο στο 64.

Το 1-4 έκανε στο 80′ ο Παπαθεοδώρου και το τελικό 2-5 ο Πέππας στο 88′.

Στο 65′ τραυματίστηκε ο Θοδωρής Ντουγερόγλου με τον τερματοφύλακα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο Καλαμάτας αλλά ευτυχώς οι εξετάσεις έδειξαν ότι δεν είχε σπάσει το χέρι του αλλά είχε υποστεί εξάρθρωση σε δάχτυλο του αριστερού χεριού.

Απόλλων Πεταλιδίου (Μάλαμας): Καραγλάνης, Παναγόπουλος Γ., Πανταζόπουλος, Χούτος (56′ Κοστόφ), Αθανασόπουλος, Φωτόπουλος (56′ Καπρούλας), Φαράντος, Μαραβέλας (17′ λ.τ. Μπαστακός), Θεριός, Κωτσάκης (70′ Σαραντόπουλος), Παναγόπουλος Ι.

Εράνη Φιλιατρών (Λυμπερόπουλος): Ντουγερόγλου (67′ λ.τ Λυμπερόπουλος), Γεωργιόπουλος, Λαμπρόπουλος (80′ Χαραλαμπόπουλος), Ανδρώνης, Γκότσης, Κώτσος, Πέππας, Βλαχόπουλος, Σπυρόπουλος (80′ Νικολακόπουλος), Μπεγλεκτζής (65′ Α. Χρονόπουλος), Παπαθεοδώρου

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.