- Διαφήμιση -

Ένα ματς χωρίς πολλές φάσεις διεξήχθη σήμερα το βράδυ στο Παναγιώτης Μπαχράμης με τον ΠΑΣ ΡΑΧΗ να παίρνει τη νίκη με 3-1 απέναντι στην πολύ μαχητική Αναγέννηση Παραλίας.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ σε μια απίστευτη φάση στο 15ο λεπτο. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Γιαννόπουλου, επικράτησε σύγχυση στην περιοχή της Αναγέννησης και μετά από κόντρες η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Σταθόπουλου από το γόνατο του Κουρούσια.

- Διαφήμιση -

Η Αναγέννηση ανεβασε απόδοση και ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο. Είχε δοκάρι σε μακρινό σουτ του Καρμπαλιώτη ενώ στη συνέχεια της φάσης ακυρώθηκε γκολ του Ηλιόπουλου ως οφσάιντ.

Στο 53 αποβλήθηκε με δυο κίτρινες κάρτες στην ίδια φάση ο Σταθόπουλος. Αρχικά για κίτρινη σε χέρι καθώς έπιασε τη μπάλα, νομίζοντας ότι έχει δοθεί φάουλ από το διαιτητή (υπήρχε ξεκάθαρο φάουλ υπέρ του) και στη συνέχεια για διαμαρτυρία προς το διαιτητή. Η αποβολή ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους φιλοξενούμενους.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η Μπάρτσα πάταγε καλύτερα στο γήπεδο και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 75′. Ο Ηλιόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ομέρι με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έκανε το 1-1.

Λίγα λεπτά πριν, είχε προηγηθεί καθαρό φάουλ του Γρηγόρη Παπαγεωργίου με τράβηγμα φανέλας σε αντίπαλο αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε την κίτρινη κάρτα, που θα ήταν και η δεύτερη.

Σημείο κλειδί ήταν η άμεση απάντηση των γηπεδούχων, οι οποίοι στην πρώτη τους ευκαιρία κατάφεραν να κάνουν το 2-1 στο 80 με γυριστο του Ζωγόπουλου μετά από εξαιρετική ενέργεια και σέντρα του Θανάση Κωστέα.

Η Μπάρτσα βγήκε όλη μπροστά για το γκολ της ισοφάρισης και οι γηπεδούχοι βρήκαν και τρίτο γκολ στο 94 με σουτ του Γιαννόπουλου ενώ έχασαν ευκαιρία και με το. Τρικουράκη νωρίτερα.

Από την Αναγέννηση διαμαρτύρονται για την ευκολία με την οποία αποβλήθηκε ο παίκτης τους ενώ σε κραυγαλέα περίπτωση δεύτερης κίτρινης σε γηπεδούχο, δε δόθηκε καρτα.

Επειδή όταν έχουμε άποψη την εκφράζουμε, η Αναγέννηση έχει κάθε δικαίωμα να διαμαρτύρεται σήμερα για τη διαιτησία. Πανομοιότυπες φάσεις τιμωρήθηκαν με διαφορετικό τρόπο.

ΠΑΣ ΡΑΧΗ: Cela, Καπογλης, Τσέλα, Μπέγκα(63′ Ζωγόπουλος), Γιαννόπουλος, Παπαγεωργίου Γρ. (85′ Τσίρμπας), Κωστέας Αθ.(95′ Κοζομπόλης), Τρικουράκης, Πετσόπουλος, Κωστέας Γ., Γεωργουλάκος

Αναγέννηση Παραλίας (Μανιατέας): Σταθόπουλος, Ντέρτζια, Κουρούσιας, Γιαννόπουλος(90′ Χαρμπούτ), Φουρναράκος, Μέτσο, Σταθόπουλος, Σωτηρακος, Πάνου (46′ Ομέρι), Ηλιόπουλος, Καρμπαλιώτης

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.