- Διαφήμιση -

Ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε με τις Αϊντχόφεν, Γρανάδα και Ομόνοια στον όμιλο του στο Europa League. Το “προφίλ” των τριών ομάδων.

Κόντρα στις Αϊντχόβεν, Γρανάδα και Ομόνοια θα βρεθεί ο ΠΑΟΚ στον 5ο όμιλο του Europa League, μετά την κλήρωση της Παρασκευής (02.10).

- Διαφήμιση -

Η Αϊντχόφεν έφτασε στους ομίλους του Europa League, δίνοντας αγώνες από τον 3ο προκριματικό γύρο του. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 5η θέση του ολλανδικού πρωταθλήματος, έχοντας 2 νίκες και 1 ισοπαλία. Την περασμένη σεζόν τερμάτισε 4η στην Eredivisie. Στον πάγκο της βρίσκεται ο Γερμανός Ρότζερ Σμιντ και στο ρόστερ της υπάρχουν παίκτες όπως ο Γερμανός μπακ Φίλιπ Μαξ, ο 21χρονος Ολλανδός φορ Ντόνιελ Μάλεν.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει για τρίτη φορά την ολλανδική ομάδα μετά τις μάχες τις σεζόν 2000-01 και 2001-02 για το Κύπελλο UEFA, θα βρει απέναντι του τη Γρανάδα, στην παρθενική της εμφάνιση στη διοργάνωση.

Η Γρανάδα έκανε την… έκπληξη στην περσινή La Liga. Επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία και κατέλαβε την 7η θέση! Μετά από τρεις αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα, “μετρά” δυο νίκης και μια ήττα.

Στον πάγκο της βρίσκεται την τελευταία διετία τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Από τους κορυφαίους της παίκτες είναι ο Πορτογάλος Ρουί Σίλβα. Σημαντική θέση στην ομάδα έχουν ο εξτρέμ, Ντάρβιν Ματσίς, ο στόπερ Χεσούς Βαγέχο (δανεικός από τη Ρεάλ) και ο 35χρονο έμπειρος φορ, Ρομπέρτο Σολδάδο.

Τέλος, η Ομόνοια κέρδισε το “εισιτήριο” για τα προκριματικά του Champions League, αλλά… υποβιβάστηκε στο Europa League μετά τον αποκλεισμό της από τον Ολυμπιακό.

Προπονητής της είναι ο Νορβηγός Χένινγκ Μπεργκ (παλιός κεντρικός αμυντικός της Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ). Στο ρόστερ της ξεχωρίζει ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας, Φαμπιάνο, που έκανε μεγάλες εμφανίσεις κόντρα στους “ερυθρόλευκους”. Επίσης, υπάρχει και “χρώμα” από Superleague, με τους Χάρη Μαυρία και Φώτη Παπουλή.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.