- Διαφήμιση -

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας για το αυριανό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον πρωταθλητή Ελλάδας Παναθηναϊκό! Το παιχνίδι που θα διεξαχθεί αύριο στις 17.00 στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι, θα είναι το πρώτο δυνατό τεστ για τους αθλητές μας εν όψει του πολύ ανταγωνιστικού όπως αναμένεται πρωταθλήματος της @volleypreleague . Ο κοουτς Ντάκουρης έχει ετοιμοπόλεμους και τους 15 αθλητές μας καθως ο Νίκος Μπεσής ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε την τελευταία εβδομάδα. Η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο στις 12.45 από το Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, με λεωφορείο από τον φετινό μας συνεργάτη στις μετακινήσεις @trigilidas_travel !!

GoWolves #PreleagueMen #aok80 #kalamata #kalamata80 #messinia #greece #hellas #volleyball #volley #pallavolo #ThisIsKalamata #ThisIsOurHouse #DefendYourHouse #TrustTheProcess #InTheMaking #40YearsAndCounting

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.