- Διαφήμιση -

Σε μια ωραία αναμέτρηση στο γήπεδο του Κάμπου, η ΑΕ Μάνης επικράτησε άνετα με 3-0 του Ακρίτα Κορώνης. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και για περισσότερα τέρματα.

Ο Ακρίτας είχε κι αυτός τις στιγμές του επιθετικά αλλά ήταν άστοχος ενώ είχε προβλήματα αμυντικά. Αλεξανδρόπουλος, Φετάχου, Τσουλάκος και Χελάς με συνεχείς συνεργασίες και κίνηση ταλαιπώρησαν την άμυνα του Ακρίτα.

- Διαφήμιση -

Το φίλμ του αγώνα

3′ Γκοολλ για την ομάδα της Μάνης. Ο Χελάς με προβολή μετά από εκτέλεση φάουλ του Μουστάκα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

23′ Καλή στιγμή για τον Ακρίτα. Ο Σπανός εκτέλεσε το φάουλ αλλά ο Υμεράσι δεν μπόρεσε να βρει καλά τη μπάλα από πλεονεκτική θέση.

33′ Γκοοοολ 2-0. Ωραία ενέργεια του Αλεξανδροπουλου από αριστερά, συγκλίνει και με σουτ στην κλειστή γωνία του Σακκά γράφει το 2-0, σε μια φάση που φέρει ευθύνη και ο τερματοφύλακας.

66′ Τεράστια ευκαιρία με το Σπανο να στέλνει τη μπάλα άουτ από θέση τετ α τετ.

68′ Κεφαλιά του Πολυμενέα λίγο άουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αλεξανδροπουλου.

73′ Τεράστια χαμένη ευκαιρία με το Χελά να κάνει τη λόμπα αλλά αυτή να περνάει λίγο άουτ

83′ Γκοοοολ 3-0 με σουτ του Φετάχου μετά από κάθετη του Αλεξανδροπουλου

ΑΕ Μάνης (Δρούγας): Αντωνόπουλος, Χατζηπαναγιώτης(80′ Γιαννής), Πουλάκος, Κλουβάτος, Πολυμενέας, Μπέρμπερη, Μουστάκας, Φετάχου, Αλεξανδρόπουλος, Τσουλάκος, Χελάς

Ακρίτας Κορώνης (Τσίκινης): Σακκάς, Κρητικάκης, Μπίζος, Κουτσουμπός,Υμεράσι(46′ Πέτση), Τσιμικλής, Μερκούρης, Σπανός, Μάραντος, Μουντζούρης(10′ λ.τ. Παναγιωτόπουλος)

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.