- Διαφήμιση -

Πολύ δυναμικά έχει ξεκινήσει τη σεζόν η ομάδα του Τέλου Άγρα καθώς σήμερα διπλασίασε τις νίκες της σε ισάριθμες αγωνιστικές. Πιο συγκεκριμένα, το συγκρότημα του Δημήτρη Λίτσα επιβλήθηκε με 3-0 του ΠΑΟ Καλού Νερού, σε μια μονομαχία ομάδων με τον ίδιο στόχο.

Καθοριστική ήταν η φάση στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Τέλος Άγρας άνοιξε το σκορ σε πολύ κρίσιμο σημείο. Ο Μπολούν εκτέλεσε το φάουλ και ο Γεωργόπουλος έκανε το 1-0 με κοντινό σουτ.

- Διαφήμιση -

Ο Τέλος Άγρας χτύπησε ξανά στο τέλος του ημιχρόνου και στην επανάληψη, σκοράροντας στο 86′ και το 92′.

Το 2-0 έκανε με κεφαλιά ο Ηλιόπουλος μετά από νέα ασίστ (με εκτέλεση κόρνερ) του Μπολούν.

Το τελικό 3-0 πέτυχε Λακριντής με ωραίο πλασέ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κομπιλίρης, με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Μιχαλόπουλο.

Τέλος Άγρας (Λίτσας): Λαμπίρης, Καραχούντρης, Γεωργόπουλος (88′ Βελησσάρης), Λάζαρης (62′ Ταγκαλάκης) (70′ λ.τ. Γεωργακόπουλος), Σωτηρόπουλος, Αλεβίζος, Μπολούν, Καυκής (62′ Γαλάνης), Τάρλεφ, Ηλιόπουλος, Λακριντής.

ΠΑΟ Καλού Νερού (Παναγόπουλος): Παλικέστι (46′ Λούτος), Μουζής, Μιχαλακόπουλος, Αριδάς, Κωνσταντόπουλος, Ντιόπ, Δεμπεγιώτης, Κορμπής, Πλακάς, Δασκαλάκης, Κυριακούλης (53′ Μπεγέτης) (72′ λ.τ. Κουρουβάνης).

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.