- Διαφήμιση -

Παρά το γεγονός πως αγωνιζόταν από το 25′ με παίκτη λιγότερο, η Εράνη Φιλιατρών κατόρθωσε να πάρει ένα σπουδαίο τρίποντο απέναντι στον Τσικλητήρα Πύλου.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Πέππας στο 82′ με κεφαλιά.

- Διαφήμιση -

Στο 25′ ο Τσικλητήρας έχασε μοναδική ευκαιρία να προηγηθεί καθώς ο Γεωργιάδης κέρδισε πέναλτι από τον Κουμπαρούλη καθώς και την αποβολή του νεαρού τερματοφύλακα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος αλλά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.

Οι Φιλιατρινοί παρά το γεγονός πως αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο, κατάφεραν να επικρατήσουν επιδεικνύοντας αγωνιστική ωριμότητα και υπομονή. Στο τέλος δικαιώθηκαν και πανηγύρισαν ένα σημαντικό τρίποντο έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καρβούνης, με βοηθούς τους Αντωνόπουλο και Βαμβακά.

Εράνη Φιλιατρών (Λυμπερόπουλος): Κουμπαρούλης, Γεωργιόπουλος (80′ Χαραλαμπόπουλος), Νικολακόπουλος, Γκότσης, Ανδρώνης, Χάρμπας (55′ Πέππας), Παπαθεοδώρου, Μπεγλετζής, Βλαχόπουλος, Σπυρόπουλος (Λαμπρόπουλος), Χρονόπουλος (25′ Ντουγερόγλου).

Τσικλητήρας Πύλου (Σουρέλης): Σαρρής, Σεφεράσι, Σούλα, Γεωργιάδης, Μέμα Ν. (80′ Ζίου), Πανταζόπουλος, Καρδάσης, Δημόπουλος (91′ Β. Κοτσοβός), Μέμα, Κοτσοβός (77′ Κουρεμπανάς), Ιλιάζι (80′ Ράλλης).

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.