- Διαφήμιση -

Ενα σπουδαίο τρίποντο πανηγύρισε η ομάδα του Ολυμπιακού Ανάληψης απέναντι στον Εθνικό Μελιγαλά με 1-0. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Τσώνης στο 55οβλεπτο της αναμέτρησης.

Το ματς ήταν ισορροπημένο με τον Εθνικό Μελιγαλά να πατάει καλύτερα στο πρώτο μέρος, αλλά τον Ολυμπιακό Ανάληψης να ανεβάζει απόδοση στο δεύτερο μισό και να παίρνει την πολύτιμη νικη.

- Διαφήμιση -

Κορυφαίος του γηπέδου ήταν κατά τη γνώμη μου ο Θεόφιλος Δημητρίου που έκανε τρομερό παιχνίδι τοοδκ επιθετικά όσο και αμυντικά από τη δεξιά πλευρά της ομάδα του.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 14 ακυρώνεται γκολ του Δαλκαφούκη με κεφαλιά για οφσάιντ

Δοκάρι στο 23′ σε σουτ του Ξυδιά που κόντραρε σε αμυνόμενο

Αναγκαστική αλλαγή στη θέση του Μωραγιάννη ο Σταματόπουλος στο 43′.

Στο 50′ καλή στιγμή με το Μακρή να πιάνει την κεφαλιά μετά την εκτέλεση κόρνερ του Σαραντόπουλου και αυτή να περνά λίγο άουτ.

55′ Γκοοοολ 1-0 για τον Ολυμπιακό Ανάληψης με τον Τσώνη να πλασάρει εύστοχα τον Αργυρόπουλο μετά από ασίστ του Κοντομανωλόπουλου με το στήθος έπειτα από βαθιά μπαλιά του Παπαβασιλοπουλου.

60′ Καλή συνεργασία Παπαβασιλοπουλου και Κοντομανωλόπουλου, σουτ του πρώτου μπλόκαρε ο Αργυρόπουλος.

Στο 63′ διπλή αλλαγή για τους φιλοξενούμενους. Ζύλφο και Ράτσεφ στη θέση Ρουμελιώτη και Κανελλόπουλου

Διπλή αλλαγή για τους γηπεδούχους με Καλογερόπουλο και Θεοδοσόπουλο στη θρηδ Τσώνη και Κοντομανωλόπουλου στο 71′.

Ολυμπιακός Ανάληψης (Γεωργακλής): Κατσίποδας, Δημητρίου, Κακογιάννης, Μωραγιάννης (43 λ.τ. Σταματόπουλος), Παυλάκος, Δημητρακόπουλος, Τσώνης(72′ Καλογερόπουλος),Ξυδιάς, Παπαβασιλοπουλος(84′ Γιαννόπουλος), Κοντομανωλόπουλος(Θεοδοσόπουλος)

Εθνικός Μελιγαλά (Πολίμος): Αργυρόπουλος, Διακουμάκος(80′ Κλεφτόγοαννης), Σαούτης, Μακρής, Φεστας, Καρατζούλιας, Λάγιος, Σαραντόπουλος, Κανελλόπουλος (63′ Ζύλφο), Ρουμελιώτης (64′ Ράτσεφ)

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.