- Διαφήμιση -

Με το μυαλό στην Κράσνονταρ ο ΠΑΟΚ. Ο Άμπελ Φερέιρα έκανε πολλές αλλαγές στην αναμέτρηση με τον Βόλο και το… πλήρωσε. Ο “δικέφαλος του Βορρά” ήταν και πάλι “χλωμός” και έμεινε στο 0-0 στο Πανθεσσαλικό. Δεύτερη σερί γκέλα για τους Θεσσαλονικείς, που έχασαν πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ είχαν και δοκάρι. κακό πρώτο 45επτο οι φιλοξενούμενοι.

Τα πολλά… νέα πρόσωπα στην 11άδα του ΠΑΟΚ και ο “μεγάλος” αγώνας με την Κράσνονταρ που βρίσκεται στη “γωνία” έπαιξαν το ρόλο τους. Ο “δικέφαλος του Βορρά” είχε… αλλού το μυαλό του και έμεινε στο 0-0 στην έδρα του Βόλου, χάνοντας βαθμούς για δεύτερη σερί αγωνιστική στη Superleague.

- Διαφήμιση -

Οι Θεσσαλονικείς πλήρωσαν τις πολλές αλλαγές που είχαν στη σύνθεση τους και την άτολμη εικόνα τους στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος απείλησαν, όμως τους έλειψε το καθαρό μυαλό στην τελική ενέργεια.

Ο Άμπελ Φερέιρα αποφάσισε να κάνει εκτεταμένο ροτέισον στην 11άδα του ΠΑΟΚ, χρησιμοποιώντας αρκετούς αναπληρωματικούς και δίνοντας φανέλα βασικού στους νεοαποκτηθέντες Περέιρα, Ουαγκέ, Νινούα, Βρακάς και Τσόλακ. Ο “δικέφαλος του Βορρά” έδειξε να.. ψάχνεται για μεγάλο διάστημα του πρώτου μέρους, εμφανίζοντας ασύνδετη εικόνα, με τον Βόλο να “ανεβάζει στροφές” μετά την κεφαλιά του Ριένστα στο 18′.

Ο ΠΑΟΚ είχε ανούσια κατοχή της μπάλας, έχασε την πρώτη του ευκαιρία στο 28′ με την κεφαλιά του Τσόλακ και στο 32′ κέρδισε πέναλτι, το οποίο ακυρώθηκε από το VAR. Ο Τσόλακ δέχθηκε την μακρινή μπαλιά, μπήκε στην περιοχή του Βόλου και έπεσε μετά από επαφή που είχε με τον Σάντσες. Ο διαιτητής έδωσε πέναλτι, αλλά πήρε.. πίσω την απόφαση του, αφού το VAR υπέδειξε οφσάιντ στην πάσα που βγήκε στην αρχή της φάσης. Μέχρι το τέλος του 45λέπτου, οι Θεσσαλονικείς είχαν το.. πάνω χέρι, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα. Στην καλύτερη τους στιγμή (39′) ο Γκαραβέλης έδιωξε ενστικτωδώς το κοντινό σουτ του Νινούα.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε… δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, αγγίζοντας το γκολ στο 50′ (η κεφαλιά του Τσόλακ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι). Πέντε λεπτά αργότερα, ο Τσόλακ δέχθηκε υπέροχη κάθετη πάσα, έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Πέλκας δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά -υπό πίεση- μέσα από την περιοχή σε κενή εστία.

Βλέποντας τον Βόλο να αμύνεται μαζικά, ο Άμπελ Φερέιρα έριξε στο ματς τους Ζίφκοβιτς, Ελ Καντουρί και Γιαννούλη. Στο 65′ ο “δικέφαλος του Βορρά” στάθηκε άτυχος. Ο Ζίβκοβιτς έκανε το σουτ έξω από την περιοχή των γηπεδούχων, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Τσόλακ, ο οποίος δεν κατάφερε να πλασάρει σε κενή εστία, αφού ο Τέγιο πρόλαβε να του βάλει κόντρα, με την μπάλα να περνάει κόρνερ

Το ματς έγινε “σκληρό” τα τελευταία λεπτά, με τον Βόλο να κάνει αναγκαστική αλλαγή τον Μπαριέντος, μετά την… κουτουλιά που δέχθηκε από τον Κρέσπο στο 84′. Η “μεγάλη” φάση δεν ήρθε κι έτσι οι φιλοξενούμενοι “πέταξαν” βαθμούς και στην 3η αγωνιστική.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.