Sep 25, 2020; Lake Buena Vista, Florida, USA; Boston Celtics guard Marcus Smart (36) speaks with forward Jayson Tatum (0) against the Miami Heat during the second half in game five of the Eastern Conference Finals of the 2020 NBA Playoffs at AdventHealth Arena. Mandatory Credit: Kim Klement-USA TODAY Sports
- Διαφήμιση -

έμειναν οι Μπόστον Σέλτικς στη “μάχη” της διεκδίκησης ενός εισιτηρίου για τους τελικούς του ΝΒΑ, αφού νίκησαν του Μαϊάμι Χιτ με 121-108 και μείωσαν σε 3-2 τη σειρά των τελικών της Ανατολής.

Οι Σέλτικς είναι αποφασισμένοι να μην τα… παρατήσουν τόσο εύκολα, στην διεκδίκηση μίας θέσης στους τελικούς του ΝΒΑ. Παρά το γεγονός ότι βρίσκονται μία ήττα… μακρυά από τον αποκλεισμό, οι “Κέλτες” έβγαλαν αντίδραση στην σειρά των τελικών της Ανατολής και επικρατώντας με 121-108 των Χιτ, μείωσαν σε 3-2, διατηρώντας αμείωτο το ενδιαφέρον για την πρόκριση.

- Διαφήμιση -

Παρ’ότι βρέθηκαν στο -9 (51-60) στο τέλος της 3ης περιόδου, οι Σέλτικς αντέδρασαν και με… μαέστρο τον Τέιτουμ “έτρεξαν” ένα σερί 20-2 που τους έφερε στο 71-62 και δεν κοίταν ποτέ πίσω μέχρι να φτάσουν στην τελική επικράτηση.

Από τους Σέλτικς ο Τέιτουμ ήταν ο κορυφαίος με 31 πόντους και 10 ριμπάουντ, ο Μπράουν είχε 28 πόντους, ο Τάιτς 15 πόντους και 13 ριμπάουντ, ο Ουόκερ 15 πόντους, ο Σμαρτ 12 πόντους, ο Χέιγουορντ 10 πόντους. Για το Μαιάμι ο Ντράγκιτς είχε 23 πόντους, ο Ρόμπινσον 20 πόντους, ο Μπάτλερ 17 πόντους, 8 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.