- Διαφήμιση -

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Καλαμάτα BC στην αναμέτρηση που έκλεισε την 1η μέρα του τουρνουά του ΝΕΟ Ληξουρίου, με αντίπαλο τον ΑΟ Αγρινίου, ομάδα η οποία αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία, έχοντας στον πάγκο της τον μεσσήνιο Γιάννη Διαμαντάκο και η ήττα (62-52) στα σημεία ήρθε να φανερώσει την δυναμική του συλλόγου της Μεσσηνίας αλλά και την αισιοδοξία που επικρατεί στις τάξεις της διοίκησης αλλά και των φίλων της.

Το συγκρότημα του Παύλου Νώντα ήταν μέσα στη διεκδίκηση της νίκης μέχρι τα τελευταία λεπτά όμως οι Αγρινιώτες αποδείχθηκαν πιο έμπειροι και επικράτησαν με 62-52 εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τον τελικό κόντρα στην διοργανώτρια ομάδα του ΝΕΟ Ληξουρίου η οποία νωρίτερα νίκησε τον Κόροιβο Αμαλιάδας με 74-71. Εξαιρετικός ήταν ο Νάκης(18 με 1τρ) , θετικότατος ο Σαλάι (13 με 1 τρ) και λύσεις έδωσε ο Πολίτης (6 με 1 τρ) ενώ σκόραραν ακόμη οι Μπάκας (2), Μπούσι (4),Τσικούρης (2), Περρωτής (5) και Καλογερόπουλος (2). Στον μικρό τελικό η Καλαμάτα BC θα αντιμετωπίσει, το μεσημέρι της Κυριακής, 27 Σεπτεμβρίου, τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.